Welke overhemden en T-shirts kopen?

  • Berichtcategorie:Mode

arrow overhemdDe overhemden van Arrow werden vooral populair toen men op posters deze overhemden ging dragen. Vrouwen vonden dit bijzonder aantrekkelijk en al snel was het succes geboren. Mannen dragen de overhemden niet alleen omdat het klasse uitstraalt, maar bovenal omdat de kwaliteit bijzonder god is en je altijd stijlvol voor de dag komt wanneer je deze overhemden draagt.

Niet meer strijken

Naast Arrow overhemden zijn er natuurlijk nog heel veel andere overhemden. Als je voor gemak gaat dan zijn overhemden die je niet meer hoeft te strijken perfect. Uiteraard zijn er mensen die dit (het strijken) geen probleem vinden en er wel geduld voor hebben. Iemand die op een ongeduldige manier gaat strijken, heeft vaak moeite met het glad maken van de plooien. Hier hebben ze wat op bedacht: de overhemden die je niet meer hoeft te strijken.
Je hebt strijkvrije overhemden die strak zijn. Dit wordt ook wel slim line genoemd ofwel getailleerd. Je ziet ook niet wanneer iemand een strijkvrij overhemd aan heeft. Naast strijkvrije overhemden bestaan er ook truien en polo’s die je niet meer hoeft te strijken.
Ook voor T-shirts geldt soms dat je ze niet hoeft te strijken. Als je geen problemen hebt met het strijken van kleding zijn Alan Red T-shirts aan te raden. Deze T-shirts zijn stijlvol ontworpen door hoofdzakelijk Italiaanse kledingontwerpers en zijn dusdanig ontwerpen dat ze een uitstekend draagcomfort hebben. Het zijn ideale basic T-shirts.