Tacora Groot tuinkachel, stijlvol en robuust

  • Berichtcategorie:Wonen

Het willen aanschaffen van een tuinkachel om ’s avonds langer warm buiten te kunnen blijven zitten is één ding. Er voor zorgen dat de tuinkachel ook nog eens aansluit op je wensen en de stijl van je tuin is een ander punt. Tuinkachelgigant beschikt dan ook over een zeer ruim assortiment waarbij er altijd een geschikte tuinkachel voor handen is. De Tacora Groot tuinkachel is een zeer stijlvolle keuze.

Stijlvol design 
De Tacora Groot beschikt over een zeer eigen en stijlvol design, deze tuinkachel is namelijk vierkant en zeer hoog. Dit zorgt er voor dat de Tacora Groot in vrijwel iedere tuin en bij iedere stijl past. Een zeer stijlvolle keuze die in geen één tuin misstaat dus. De Tacora Groot is met recht groot te noemen en maar liefst 200 centimeter hoog. Doordat de tuinkachel vierkant is, is zowel de breedte als de diepte gelijk aan elkaar met 35 centimeter. Dit zorgt er voor dat de Tacora Groot eenvoudig te plaatsen is in iedere tuin en niet snel in de weg staat.

Geen last van rook
Doordat de tuinkachel zeer hoog is, wordt de rook die wordt geproduceerd ook vrij hoog afgevoerd door de tuinkachel. Hierdoor heb je op je terras geen last van de rook en zit je met je gezelschap heerlijk warm zonder een constante rooklucht.

Extra eigenschappen 
Standaard wordt de Tacora Groot tuinkachel geleverd met een regenkap. Dit zorgt er voor dat ook tijdens regenval het vuur gewoon aan blijft. Daarnaast is ook het warmtebereik, mede door het unieke en stijlvolle design, erg groot. Dit maakt dat je met een groot gezelschap kunt genieten van de warmte die deze tuinkachel verspreid. Doordat de rook pas heel hoog wordt afgevoerd kun je dus in alle rust genieten van de sfeer die deze tuinkachel met zich mee brengt.
123tuinposter.nl: een tuinposter in elk mogelijk formaat