Oud groene babykamer-kinderkamer

  • Berichtcategorie:Kids

Oud groene babykamer

Tegenwoordig is de mint groene babykamer erg populair. Maar de kleur oud groen wordt ook steeds populairder in babykamers. In een babykamer is het erg leuk als je de kleur wit erbij gebruikt. Oud groen en wit straalt een mooi resultaat af. Voor wit verf op de muur kun je het oud groene babykamerbeste krijtverf gebruiken. Op muren in oud groene babykamers wordt natuurlijk ook vaak groen gebruikt.

Voor de meubels wordt vaak steigerhout gebruikt, bijvoorbeeld een leuk plankje of stoel staat erg goed. Verder is het natuurlijk nog erg leuk om in de babykamer veel oud groene spulletjes te gebruiken, bijvoorbeeld een oud groene laken of een aankleedhoes in het oud groen. Een commode is in het oud groen ook vaak leuk, maar je kunt daar natuurlijk ook weer steigerhout voor gebruiken zodat dat vaker terug komt.

Steigerhout is een houtsoort die vaak populair is omdat je er veel zelf mee kunt doen, je kunt er dus zelf dingen mee in elkaar zetten. Daarom kun je bijvoorbeeld ook zelf plankjes of meubels in elkaar zetten. Op veel verschillende websites of op YouTube kun je tips, inspiratie en tuttorials vinden over wat je allemaal kunt met Steigerhout.

Van Asten Babysuperstore

Oud groene kinderkamer

Niet alleen in babykamers wordt oud groen steeds populairder, maar ook in kinderkamers staat het natuurlijk super leuk. Verder is er niet zoveel verschil tussen babykamer oud groeneen babykamer en een kinderkamer, buiten veel meubels dan. Zo kan de commode bijvoorbeeld weg en komt er een speelkleed of een bureautje bij. Het babybedje kan weg en in plaats daarvan komt er een één persoons bedje in de plaats.

Maar wat zijn nou leuke kleuren hierbij? Nou eigenlijk is dat hetzelfde als bij de babykamer. Net als in de babykamer draaimolen-kinderkamer-behangkun je in de kinderkamer heel leuk steigerhout toepassen bij meubels als kasten, bedden, plankjes, bureautjes, stoeltjes. Voor het mint groen kleurige effect kun je natuurlijk kleine details gebruiken als bijvoorbeeld een dekbed of een kleed op de grond. Je kunt ook de muur oud groen verven. Maar zoals bij de babykamer ook het geval is, staat wit ook onwijs goed bij oud groen.