Little Dutch Adventure Pink – nieuwe serie!

  • Berichtcategorie:Kids

Adventure Pink van Little Dutch. Heb jij de nieuwe Adventure serie van Little Dutch al gezien? Neem een kijkje en je bent gegarandeerd verkocht! Een uitgebreid assortiment kleurrijke baby- en kinderaccessoires van geweldige kwaliteit en hip design in diverse kleuren. Er is zelfs behang en verf in precies dezelfde tinten en design toegevoegd en dat maakt dat alles perfect te combineren is. In een handomdraai zet je zo een toffe Babykamer neer! In dit blog inspireren we je met de Adventure Pink collectie uit deze serie.

Adventure Pink collectie

Adventure Pink collectie Little DutchDe Adventure Pink is een collectie van mooie zachtroze babyproducten met onder andere schattige bijen, konijntjes, vlinders, bomen en bloemetjes.
Alle producten zijn samengesteld uit kwalitatief zeer hoogwaardige materialen. Alle stoffen van Little Dutch zijn op een speciale manier geweven, waardoor het niet alleen zijdezacht, maar ook nog eens comfortabel is. Zo zijn de producten van Little Dutch fijn en functioneel in gebruik. Niet alleen voor je kindje, maar ook voor jou als gebruiker. Slapen, spelen, knuffelen en verzorgen wordt zo nog leuker en fijner!

In een handomdraai inrichten van de Babykamer

De producten van Little Dutch zijn binnen eenzelfde collectie fantastisch te combineren, maar wat het inrichten van je babykamer nu nog leuker en eenvoudiger maakt, is dat bij deze serie een bijpassende verf en behang verkrijgbaar zijn. Little Dutch komt namelijk in samenwerking met Graham & Brown met dit unieke concept. Kies bijvoorbeeld één muur uit waar je jouw gekozen behang uit deze serie plakt. Ook nog eens makkelijk, want het is een vliesbehang waarbij je de lijm direct op de muur smeert en dus geen geklungel op de behangtafel. Voor een andere muur kies je één van de perfect bijpassende verf. Zo heb je simpel maar heel stijlvol direct een perfecte basis voor jouw adventure Pink babykamertje.

Adventure Pink badcape en swaddle doekDe Adventure Pink heeft heel mooi bedtextiel. Maak het wiegje of ledikant op met de dekens en lakentjes uit deze serie. Moet je eens kijken hoe snel je hiermee een prachtig geheel creëert! Ga dan aan de slag met het eindeloos combineren van de prachtige producten. Voor de verzorging van je kindje zijn er bijvoorbeeld geweldige swaddle doeken en badcapes te krijgen. De commode kleed je aan met de Adventure Pink aankleedkussenhoes en zet een mandje op de commode uit hetzelfde thema neer waar je de luiers en doekjes stijlvol in neerzet. Voor de finishing touch hang je nog een ster muziekdoosje aan het bedje en zelfs aan het mooiste sierkussentje is gedacht.

Lees ook: Adventure Blue Little Dutch – nieuwe serie!

Adventure Pink silhouette lamp

Silhouette lamp Little Dutch adventure pinkOok in de Adventure Pink collectie van Little Dutch in de welbekende silhouette lamp verkrijgbaar. Als je het kamertje ècht helemaal bijpassend wilt afmaken, mag deze lamp eigenlijk niet ontbreken. Kies als echte eyecather deze hippe en prachtige lamp. Wanneer de lamp uitstaat, zie je een mooie roze buitenkant met daarop kleine witte hageltjes. Als het donker wordt en je de lamp vervolgens aanzet, verschijnt er een prachtige silhouette van een echt adventure tafereeltje. Maak zo een gezellig en heerlijk veilig sfeertje in de kinderkamer.