Kinderkleding wintercollectie van Janey Kidswear.

  • Berichtcategorie:Kids

Janey KidswearHet Nederlandse merk Janey-Kidswear zet deze winter weer een fantastische collectie kinderkleding op de markt onder de naam The Fantastic Winter.

Voor de meisjes zien we deze winter hippe leren rokjes met bijpassende gilets maar ook prachtige rokjes in zebraprint, Schotse ruit en camouflageprint, de hit voor deze winter. Daarbij vind je er de mooiste jurkjes en de liefste setjes in bijvoorbeeld het fijn dragende tricot. Maar de grootste eyecatcher voor de meisjes is toch wel de jurkjes die geïnspireerd zijn op het werk van Mondriaan. Die moet je gezien hebben.

Naast de mooie, hippe en uitgebreide collectie voor de meisjes in maat 86/92 tot en met 146/152 zie je ook stoere shirts voor de boys en de leukste shirts voor de moeders. Ook voor de meest grappige strijkapplicaties kun je terecht bij Janey-Kidswear. Of je nu op zoek bent naar een Zebra met regenlaarsjes, een allerliefst aapje in een tuinbroek of een VW camperbusje, je vindt het er allemaal. En heb je zelf een leuk shirt, een applicatie uit de Janey-Kidswear collectie op het shirt strijken is in een handomdraai gebeurd.

Nieuwe shop en uitstraling voor Janey-Kidswear

Naast deze Fantastic Winter collectie heeft Janey-Kidswear sinds kort ook een nieuwe webwinkel. De webwinkel heeft een geheel eigen uitstraling en je ziet meteen de nieuwe modellen online voorbij komen. Jane, het gezicht achter Janey-Kidswear, heeft naast een hippe collectie ook hard gewerkt, en een stralende nieuwe shop neergezet. Alle ontwerpen zijn van eigen hand, je vind ze in geen enkele andere collectie terug. Allemaal uniek in zijn eigen soort, net als ieder kind, en geweldig te combineren met de rest van de collectie. Naast kleding en strijkapplicaties heeft Janey-Kidswear ook een uitgebreid assortiment buttons, spiegeltjes, stickers, beenmode, tassen en ansichtkaarten. Natuurlijk allemaal in dezelfde stijl.