Janod Houten speelgoed

  • Berichtcategorie:Kids

Houten Kinderspeelgoed van Janod

Janod staat bekend om zijn mooie kwaliteit houten speelgoed, wat duurzaam is en een uniek design heeft. Het heeft een uitgebreid baby- en peuterspeelgoed assortiment en is inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen.
Janod is mooi vormgegeven, origineel en betaalbaar voor iedereen!

Janod Muziekinstrumenten

Leuke instrumenten voor kinderen vanaf 3 jaar uit de confetti serie van Janod. De gitaar is hartstikke leuk om het ritme gevoel van je kindje er mee te ontwikkelen. De 4 nylon snaren geven een goed geluid en stemmen van de gitaar is mogelijk! De tamboerijn en de trommel zijn speciaal gemaakt voor peuters en passen dus makkelijk in de handjes. Succes verzekerd voor een hoop muziek! Je shopt deze leuke instrumenten bijvoorbeeld bij Dreumes enZo.

 

 

Janod Circus Storybox

En wat dacht je van dit leuke circus? Dit leuke circus is makkelijk overal mee naar toe te nemen. De story box Het circus zit vol met 19 verschillende houten circus figuren.  Acrobaten, een olifant op z’n achterpoten, een leeuw door een brandende ring, een clown en nog meer leuke stunts te zien in het Janod Circus! Het circus is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Ga hier naar het Janod Circus.

 

 Janod Trekfiguren

Deze leuke trekfiguren van Janod zijn al voor kindjes vanaf 1 jaar! De trekfiguren zijn gemaakt van stevig hout en zijn bedrukt met prachtige kleuren. Deze lieve trekfiguren gaan mee met de eerste stapjes van jouw kindje. De trekfiguurtjes bevorderen de motoriek, het recht staan en natuurlijk het wandelen. Ga naar Janod.

Opzoek naar ander speelgoed? Kijk eens bij Dreumes enZo.