Boon Glo Nachtlamp

  • Berichtcategorie:Kids

nachtlampjeHet nieuwste must-have item voor ouders staat nu op Megagadgets. Het is de Boon Glo Nachtlamp! Het is één van de meest innovatie kinderlampen op dit moment. Deze nachtlamp is de volgende generatie van kinderverlichting.

Het Boon merk is ontstaan in de Verenigde Staten. Ze zijn in 2004 opgericht door Rebecce Finell en Ryan Fernandez. Het is een bedrijf met originele en innovatieve kinderproducten. Ze hebben al met hun 1e product, de Frog Pod, de design JPMA Student Award gewonnen. De Boon Glo Nachtlamp is één van de recentste producten dat dit bedrijf heeft ontwikkeld.

De Boon Glo Nachtlamp bestaat uit een standaard waarin 3 LED ballen geplaatst kunnen worden. Deze LED lichtballen geven licht in het donker. Ze schijnen in 6 verschillende kleuren: roze, oranje, geel, groen, blauw en paars. De bollenlamp kan ook zo ingesteld worden dat deze kleuren automatisch roteren. De ballen veranderen niet van temperatuur tijdens het gebruik, ook zijn ze gemaakt van BPA-, ftalaat- en PVC-vrij plastic zodat ze niet breken indien ze vallen.

Het unieke aan deze nachtlamp zijn de LED ballen die uit de standaard gepakt kunnen worden. Deze ballen blijven dan individueel van elkaar licht geven voor maximaal 30 minuten. Gedurende dit half uur dooft het licht langzaam. Perfect voor kinderen die liever niet in het donker in slaap vallen, of volwassenen die ’s nachts niet alle lichten willen aandoen voor een nachtwandeling. Wilt u een LED bal weer opladen, plaats hem simpelweg terug in de standaard en voilà. Een ideaal product voor kinderen, maar ook voor volwassenen die iets unieks in huis willen hebben!

De Boon Glo Nachtlamp wordt geleverd met een normale stekker. De afmetingen zijn 20.8×21.6×24.9 cm. U kunt deze unieke lamp bestellen op Megagadgets, voor 79.95 euro.

Boon nachtlampje