Boefjespost Geboortekaartjes, nostalgische kaartjes.

  • Berichtcategorie:Kids

BOEFJESPOSTBoefjespost Geboortekaartjes is een klein, persoonlijk bedrijf met een collectie geboortekaartjes in verschillende stijlen. Ze hebben nostalgische, vrolijke, hippe en foto kaartjes. Je kunt een kaartje helemaal naar jullie wensen aan laten passen. Kleine aanpassingen zoals kleur wijzigen zijn zelfs helemaal gratis!

Ze hebben ook budget geboortekaartjes in de collectie, dat is wel zo fijn voor als je iets minder te besteden hebt aan geboortekaartjes. Dit zijn enkele kaartjes van 10×15 cm. Elk ontwerp uit de collectie is verkrijgbaar op dit formaat. De prijzen zijn al vanaf €55,- voor 50 geboortekaartjes.

Wil je ook een geboortekaartje laten ontwerpen door Boefjespost? Of wil je een ander formaat, papiersoort of aantal? Ook dat kan allemaal, er is veel mogelijk bij ons. Laat ons je wensen weten via de mail of het contactformulier op onze website www.boefjespost.nl

Van elke bestelling vierkante, dubbele geboortekaartjes doneren wij €5,- aan Stichting Baby Hope. Zij zamelen overgebleven kraammaterialen in voor armere landen. Wij sponsoren op dit moment hun project in Benin.

Kom gerust eens langs op onze website!

Boefjespost-Geboortekaartjes

Woodenblocks Banner