Gratis Promotie mogelijkheid 1

Wij schrijven een artikel over jouw website. Bij dit artikel plaatsen we 2 foto’s en geven wij de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 links. In ruil hiervoor plaats je het Lovely Flavours logo op je homepage linkend naar www.lovely-flavours.nl . Het logo vind je hieronder.

Je bericht wordt gepromoot via Facebook en Twitter.

 
ocean-posts-slider

Gratis Promotie mogelijkheid 2

Stuur ons een goed en uniek geschreven tekst van ongeveer 250-400 woorden toe. In de tekst staan maximaal 2 links (geen social media). Erbij stuur je maximaal 2 foto’s ( max 200kb). Wij plaatsen je tekst en foto’s

Jij plaatst op je eventuele linkpagina 2 links. De eerste link verwijst naar Lovely Flavours, de tweede verwijzing krijg je van ons door bij contact en je promoot het bericht via Facebook, Twitter en overige social media, met verwijziging naar Lovely Flavours.

 

 

Overige mogelijkheden:

Productpromotie

Stuur ons het te promoten product per post. Voeg hierbij een aantal steekwoorden toe waarom jouw product uniek, het lekkerst, het beste etc is. Wij testen en gebruiken het product en schrijven hier een uniek artikel over voor Lovely Flavours. Je stuurt ons zelf digitale foto’s die wij erbij kunnen plaatsen. Niet ieder product is geschikt voor ons om te testen. Wil je zeker weten dat dit lukt. Informeer ons op voorhand over het product en we laten je weten of het geschikt is.

In ruil plaats je een actieve link naar www.lovely-flavours.nl

Webshop Promotie

Wij kunnen voor u ook een tekst schrijven en foto’s van uw website afhalen. Dit is handig bij algemene shop of merk promotie. Voor het schrijven en plaatsen van een advertorial vragen wij een vergoeding van € 19,95. In de tekst is er ruimte voor maximaal 2 links. U kunt zelf aangeven welke anchor teksten met bijbehorende URL voor u belangrijk zijn.

Neem Contact op:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht