Zwart Wit Babykamer of Kinderkamer.

  • Berichtcategorie:Kids

zwart witte babykamerZwart met wit voor de babykamer. Het lijkt een beetje vreemd zo’n karige kleurencombinatie. Maar niets is minder waar, het is een ware trend aan het worden. Vanuit Scandinavië komt de trend overgewaaid naar Nederland, waarbij de zwart met wit babykamer of kinderkamer wordt gecombineerd met uiteenlopende kleuren, vormen en materialen. Het lijkt een beetje saai zo’n zwart met witte kinderkamer maar dat is het zeker niet. Met de juiste accessoires en patronen maak je het juist heel kleurrijk en hip.

 

Zwart Witte babykamer Accessoires

Langzaam zie je de trend overal terugkomen en zo worden er ook een hoop zwart witte accessoires en decoratie voor de babykamer toegevoegd aan het assortiment bij menig kinderwinkel. Leuk want zo zie je dat veel aan de hand is in babyland, waarbij het eeuwige roze gaat plaatsmaken voor hippe en trendy kleuren en materialen. Wat vind je bijvoorbeeld van die zwart met witte nestingdolls van Sketch Inc.? Leuk om neer te zetten op een plankje boven de commode.

Combinatie kleuren in de zwart met Witte Kinderkamer

Natuurlijk is leuk om toch nog een andere kleur te combineren bij al dat zwart wit. Wat dacht je bijvoorbeeld van oud roze voor de meisjeskamer en mintgroen voor de jongenskamer? Ga je nog een stapje verder kijk dan eens nesting dolls zwart witnaar wat leuke accessoires in okergeel. Zo zijn er mooie lampen van Lapin & me in geel, maar ook met eenvoudige muurstickers als stippen kun je leuke effecten bereiken.

Zwart wit behang in de kinderkamer
half moon ferm living

Leuk voor jongens is het zwart witte behang van Ferm Living half moon. Ook is er zwart wit behang met dennebomen of de brede strepen Vertigo. Half Moon behang & Vertigo behang koop je bij Mister Design.

MisterDesign

Voor meiden
kies je leuk voor stippen. Grote stippen of kleine stippen is allemaal leuk. Kies wel altijd voor een witte ondergrond met zwarte stippen erop. En niet andersom, dat wordt te druk en het effect is weg. Leuk om grote en kleine stipjes te combineren. Ook is er masking tape in zwart met witte stippen, dit gebruik je om posters en kaarten op de muur te plakken.

Tip! Kijk ook eens op Pinterest. Hier vind je veel over zwart met witte Kinderkamers.

 

masking tape zwart wit