Zwangerschaps Sieraden van Proud Mama.

  • Berichtcategorie:Mode

zwangerschaps sieraden
Ben je zwanger? Of gewoon een hele trotse mama? Dan ontwerpt het Nederlandse merk Proud MaMa stijlvolle sieraden en accessoires voor jou, tijdens je zwangerschap, maar ook voor daarna.

Allereest kon je al die geweldige babybel-ketting met agaat bestellen bij proud mama, maar nu hebben zij ook een hele fijne aanvulling. Leuke bijpassende trendy armbanden in 2 verschillende versies. Leuk met kralen of chique met agaat een fijne edelsteen met beschermende werking. Een geweldige aanvulling in jouw sieradencollectie.
Sieraden met agaat
Heel bewust heeft Proud MaMa gekozen voor agaat. Deze prachtige edelsteen werkt beschermend, stimuleert de groei van het kindje en heeft een gunstige werking op de baarmoeder. De populaire babybel-ketting is een lange ketting die op de buik hangt, waardoor de baby het rustgevende geluid van het muziekbelletje kan horen. En door het afneembare belletje kun je het sieraad ook na de bevalling nog prima dragen.

Beads-armbanden

Een hippe combinatie met de agaat-sieraden zijn de armbanden met beads. De hippe beads-armband bestaat uit kleine glaskraaltjes. Deze armband is 18 cm lang en heeft een verlengstuk, waardoor de armband bij iedereen passend gemaakt kan worden. De beads-armbanden zijn te koop in vier modieuze kleuren: antraciet, goud, transparant en grijs. En voor maar € 6,95 zijn de beads-armbanden ook nog eens lekker aantrekkelijk geprijsd.

Over Proud MaMa
Proud MaMa is het succesvolle bedrijf van ontwerpster Rowena Visser-van Nistelrooij en richt zich op zwangere vrouwen en moeders. Voor bijna mama’s zijn er de babybel-kettingen, en voor moeders heeft Proud MaMa onder meer armbanden en kettingen in het assortiment. Alle sieraden zijn voorzien van een Proud MaMa label. De collectie is verkrijgbaar bij diverse winkels in binnen- en buitenland en in online shops.