Zwanger, en mijn favoriete spijkerbroek dan?

  • Berichtcategorie:Mode

zwangerschapskledingJe bent zwanger! De meest liefdevolle, hectische, soms zware en bijzondere gebeurtenis in je leven! Maar ook een periode waarin je lijf ontzettend verandert. En juist nu wil je graag kleding dragen waar je je lekker en comfortabel in voelt. Daar biedt ROOM42 uitkomst, dit is een kledingwinkel in Haarlem met 125 vierkante meter aan zwangerschapskleding!

Ruim 30 jaar ervaring in de mode bracht de eigenaresse veel opmerkingen van (bijna) moeders die moeilijk leuke, lekker zittende zwangerschapskleding konden vinden. Want het is toch wel zo fijn om tijdens je zwangerschap de kleding te dragen die je het liefste aanhebt. De kleding die het lekkerst zit en de kleding waar je je mooi in voelt. Ook, of misschien wel juist, als je zwanger bent.

Inmiddels is Room42 een begrip in Haarlem met klanten uit heel het Nederland. De winkel staat erom bekend zwangerschapskleding te verkopen die naadloos aansluit op de mode uit de gewone winkels. Voor dit seizoen zie je veel leggings met prints, bikerjackets en Room42 is de absolute specialist als het op jeans aankomt. Naast alle kleding mag de diaperbag van Cowboysbag niet ontbreken in de collectie. Kortom je bent zwanger je lijf verandert en een bezoekje bij Room42 kan haast niet uitblijven!

De merken die verkocht worden zijn Mamalicious, Noppies, Queenmum, Love2wait, King Louie, Bess, Boob, Amoralia en Cowboysbag en de winkel is gevestigd in de Grote Houtstaat 159, Haarlem. Neem alvast een kijkje op de website en laat je inspireren, Room42.nl.