Zwanger? Deel jouw verhaal online via social media.

  • Berichtcategorie:Kids

Je bent zwanger geraakt en wilt dit de hele wereld wel laten weten. Tegenwoordig is dat geen enkel probleem. Al enkele jaren zijn social media ontzettend populair. Veel mensen maken gebruik van Facebook, Twitter en in het verleden van Hyves. Je kan via social media heel makkelijk een verhaal op internet zetten en delen met je vrienden. Je moet uiteraard eerst een account aanmaken. Dit is best simpel. Je vult gewoon jouw gegevens in en voegt daarbij het juiste emailadres. Je krijgt dan een inlog en kan starten op één van de netwerksites.

Zwangerschapsverhaal op internet

Heb je jou verhaal op social media platformen geplaatst? Het staat dan wel op internet, maar kan vaak nog niet goed gevonden worden en de ruimte om jouw verhaal kwijt te kunnen is vaak beperkt. Je kan ook jouw verhaal plaatsen op http://www.zwangerschapsverhalen.nl/ en dan delen via Facebook, email of ander platform. Je hebt dan veel meer ruimte en mag het verhaal zo lang maken als je zelf wilt. Zou je hem delen komt er vaak maar een klein stukje op jouw tijdlijn. Het verhaal dat je dan geschreven hebt komt dan op internet en kan gevonden worden door zoekmachines.

Van Asten Babysuperstore

Het delen van social media

Veel mensen zijn actief op social media. Ga je leuke berichten posten op je tijdlijn kan het nog weleens gebeuren dat het verhaal ontzettend vaak gedeeld gaat worden. Jouw vrienden delen bijvoorbeeld jouw verhaal en de vrienden van jou vrienden delen dat verhaal ook nog eens. Zo zal het verhaal ontzettend populair worden. Op Twitter noemen ze een verhaal dat zeer populair wordt “Trendy”. Hoe populairder een verhaal des te vaker het gedeeld zal worden. Het gaat ook ontzettend snel. Vandaag de dag loopt iedereen met zijn telefoon op zak. Bij een leuk verhaal kan die direct gedeeld worden via de telefoon. Om social media op de telefoon te installeren moet je wel een goede smartphone hebben. Je kan het best een mobiel kopen van Apple omdat er veel apps op zitten waarmee je op veel verschillende social media platformen aanwezig kan zijn.

De gevaren van social media

Je moet natuurlijk wel uitkijken met wat je deelt. Tegenwoordig wordt alles dat je op internet zet onder de loep gehouden. Iedereen kan lezen wat je erop zet. Er zijn al heel veel mensen die door social media ruzie met elkaar hebben gekregen. Zet dus niets online dat je liever niet kwijt wilt. Houd dit voor je of belast je partner of ouders ermee. Deze verklappen vaak niets en zo zal je er verder niet mee in de problemen komen.

 

 

IKenIK_actie_banner_728x90