Wolken Babykamer of Kinderkamer.

  • Berichtcategorie:Kids

Wolken in de babykamer. Helemaal de trend van nu en heel goed passend bij alle lieve pastel kleurtjes die je kunt vinden in alle baby accessoires.  Leuk om te combineren met roze, mintgroen, wit en grijs. Een wolk kun je gebruiken voor zowel jongens als meisjes babykamers. Voor jongens is het leuk om kleuren als mintgroen, wit of grijs te combineren met wolken. Voor meiden gebruik je ofwel mintgroen of oud roze met wit en een tikkie grijs. Of heel gedurfd oud roze met goud.

Wolken Babykamer Accessoires

wolken babykamer

 

Wolkenkastje bij Hippekamerenzo, Kussen Wolk bij Psikhouvanjou, ZÜ wolken kussens,  Babydeken met Wolken, nesting dolls zwart & wit bij Dreumes enZo, Ferm Living behang,

MisterDesign

Bij verschillende winkels zie je al wat wolken baby accessoires in het assortiment komen. Zo heeft PSikhouvanjou een heel mooi wolken kussen. En ook is er reeds behang te vinden met wolkjes erop, dit vind je bijvoorbeeld terug in de collecties van Ferm Living.

 

Collectie Babydekens van Dreumes enZo.

Het Scandinavische merk Farg & Form heeft een hele uitgebreide collectie met wolken kinderkamer en babykamer accessoires. Je vind er wolken lampen, wolken kussens en zelfs hele schattige babydekens met wolken erop. Farg & FormShop hiervoor bij Psikhouvanjou. Kun je direct nog wat andere leuke spulletjes voor jezelf meepikken.

Mocht je geen wolken behang willen gebruiken op de muren, kies dan voor een leuke poster of meerdere posters met wolken erop. Deze hang je op de muren. Qua kleuren kun je alle kanten op met de wolken babykamer. Grijs is leuk voor jongens, of maak een combinatie van een zwart met witte babykamer en een klein tikkie roze of mintgroen. Bij Hippekamer enZo vonden we ook een geweldig wolken muurkastje. Een super schattig kastje in de vorm van een wolk. Dit wolken plankje wordt plat geleverd en zet je zelf heel gemakkelijk in elkaar. Leuk! want het wolken kastjes van DJECO is helemaal in het mintgroen met een klein werkje erin.

Wolken Lampen

Leuk zijn de verschillende wolken lampen die er nu zijn. Hele hippe wolken lampjes als nachtlampje vind je hier wolken nachtlampjes. Daarnaast zijn er ook leuke wolken hanglampen en wandlampje te vinden. Wat vind je bijvoorbeeld van de zwart met witte variant?

wolken lamp zwart wit
wolken lamp zwart wit

 

wolken accessoires zelf maken

Wolken accessoires zelf maken

Ben je zelf handig met bijvoorbeeld de naaimachine dan is het ook heel gemakkelijk om wolken accessoires zelf te maken. Een wolken kussen is bijvoorbeeld heel snel gemaakt. Je kijkt op pinterest voor inspiratie. Wij hebben zelf een prikbord gemaakt met allerlei wolken artikelen. Je gebruikt zachte geweven stoffen voor kussens. Of vilt in pasteltinten om zelf een mobiel te maken.

Ben je handig met de kwast? Dan is het zeker een goed idee om wolken op de muur te maken. Wil je niet in 1 keer een wolk op de muur tekenen? Kies er dan voor om eerst wolken sjablonen te maken op krantenpapier of cadeaupapier. Even overtrekken en je kunt zo je wolken op de muur schilderen. Leuk in verschillende pasteltinten.