Wieg voor Tweelingen bij Dubbelgeluk!

  • Berichtcategorie:Kids

tweeling wiegjesEen tweeling, dat brengt dubbelgeluk. Een lange tijd hebben de twee kleintjes samen doorgebracht en wat zal het dus fijn zijn als ze na de geboorte ook heerlijk samen met elkaar door kunnen brengen. Elkaars warmte voelen, geluidjes en ademhaling horen en lichaamsgeur ruiken. Dit alles kan op een hele veilige manier. Dubbelgeluk Tweelingwiegen heeft hier de perfecte oplossing; een mooie en bijzondere tweelingwieg waarin ieder kindje op zijn eigen matrasje ligt, maar toch direct naast zijn/haar broertje of zusje kan slapen. Bij Dubbelgeluk Tweelingwiegen kun je zowel een tweelingwieg huren als kopen. Alle tweelingwiegen zijn vervaardigd van duurzame, kwalitatief goede materialen en zijn voorzien van een dubbele bodem. Dit biedt de tweeling meer comfort, maar nog belangrijker is dat het ook meer veiligheid creëert. De tweelingwiegen voldoen aan de Europese NEN-EN 1130 veiligheidsnormen.

Huren Tweelingwieg

Voor slechts 161 euro kun je al een complete tweelingwieg huren voor 14 weken, waarbij je zelf kan kiezen uit verschillende varianten bekleding. Bij het huren van een tweelingwieg wordt er standaard het volgende geleverd:

  • 2x Comtex      koudschuim wiegmatras 80×40 cm
  • 2x      Airgosafe matrastopper
  • 4x      Airgosafe hoeslaken
  • 2x      Katoenen deken
  • 2x      Overtrekje (zowel de voor als achterkant is te gebruiken, deze hebben      verschillende patronen en kleuren) voor katoenen deken
  • 1x Hemel      met piekstok (eventueel aangevuld met hangertje in kleur)

Om je tweelingwieg helemaal compleet te maken of als kraamkado te geven hebben wij hele leuke knuffel olifantjes te koop, verschillende kleuren zijn mogelijk voor slechts 12,50 euro per stuk.

Onze tweelingwiegen worden geleverd in een handige transportkoffer en zijn zeer eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Voor het tillen van de transportkoffer is deze voorzien van praktische handvatten.

Om een beter beeld te krijgen van onze tweelingwiegen en om alle varianten overtrekjes en knuffel olifantjes te zien, kun je een kijkje komen nemen op de website www.dubbelgeluk.com

Van Asten Babysuperstore