Waanzinnig hippe nieuwe Hydrofiele luiers & doeken ♥ Lulujo

  • Berichtcategorie:Kids

hippe hydrofiele luiersMet gepaste trots presenteert Dreumes enZo een nieuwe collectie van hydrofiele doeken en luiers van het merk Lulujo.  Het uit Canada afkomstige merk is opgericht in 2009 en nog heerlijk jong, maar veroverd nu al de wereld met hun modische en grappige prints. Een werkelijk mooie aanwinst in de shop van Dreumes enZo.

Hydrofiele luiers en doeken.

De hydrofiele luiers van Lulujo hebben een afmeting van 70x70cm, de grotere doeken meten 120x120cm. Al het hydrofiel katoen van Lulujo is superzacht, zeer fijn geweven en heeft een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Licht in gewicht dus en nog een ander fijn weetje. Al het hydrofiel katoen van Lulujo is dubbellaags. Er zijn 2 zeer fijn geweven lagen hydrofiel katoen aan elkaar gezet. Dit zorgt ervoor dat er nog meer vocht wordt opgenomen en door de fijne weving blijft het doek heerlijk soepel en licht.

Een andere zeer goede eigenschap van deze doeken van Lulujo is dat al het hydrofiel katoen pre-washed is. Natuurlijk is het altijd zaak om de hydrofiele luiers te wassen voor gebruik, maar de het is wel heel fijn om te weten, dat ze niet verder zullen krimpen. Het natuurlijke krimp proces van hydrofiele luiers heeft reeds plaatsgevonden tijdens productie. Jouw hydrofiele luiers blijven dus gewoon 70×70 cm. Wel worden de luiers wasbeurt na wasbeurt steeds weer een beetje zachter.

Cadeau voor trotse ouders

De hydrofiele luiers van Lulujo zijn allemaal prachtig geprint. De juiste fijne print techniek en het feit dat het materiaal reeds voorgewassen is houdt de luiers met prints erg mooi. De prints zijn grappig, mooi van kleur en zeer gevarieerd en gedetailleerd. Zowel voor jongens als meisjes is er een ruime keuze. Tevens zijn alle hydrofiele luiers en doeken prachtig verpakt.

De hydrofiele luiers zijn per 3 stuks verpakt. Een 3-pack kost hierbij € 17,95. De grotere (swaddle) doeken zijn handig per stuk verpakt en kosten € 12,95.

Door de leuke, goed verzorgde verpakking zijn de hydrofiele luiers ook zeer geschikt om cadeau te geven. Een leuk cadeautje tijdens de zwangerschap. Of geef zo’n fijne grote hydrofiele doek als kraamcadeau. Succes verzekerd!

Van Asten Babysuperstore