Voor bijzondere geboortekaartjes ga je naar Koningkaart

  • Berichtcategorie:Kids

leuke geboortekaartjesAls je zwanger bent is het geboortekaartje vaak niet het eerst waar je aan denkt om te regelen. Zodra je de baby voor het eerst voelt trappelen wordt het daar echter wel tijd voor! Er zijn namelijk zoveel leuke en bijzondere geboortekaartjes te krijgen, dat het nog een hele kluif wordt om een geboortekaartje te vinden die bij jullie past! En voor jouw kleine wonder wil je natuurlijk de allermooiste kaart.

Unieke geboortekaartjes met broertjes en zusjes

Bij Koningkaart vind je al dertien jaar een zeer uitgebreide collectie geboortekaartjes. Of je nou gaat voor een trendy, klassiek, vintage of liever wat meer stoere geboortekaartjes, er is voor ieder wat wils.
Bijzonder aan Koningkaart is dat er voor iedere gezinssamenstelling een toepasselijke geboortekaart is. Er zijn kaarten voor een tweede, derde, vierde of zelfs een vijfde kindje mogelijk maar ook voor een tweeling zijn er ruimschoots mogelijkheden. En de volgorde van de kindjes wordt op maat aangepast inclusief haarkleur. Zo heb je altijd een kaartje dat past bij jullie gezin.

Van vijfluikkaart tot kaart in de vorm van een rompertje

Vind je een standaard formaat kaart een beetje saai? Daar hebben ze bij Koningkaart wat op gevonden. Maar liefst zestien verschillende formaten kaarten worden aangeboden op de website. Vierkante kaarten, staande kaarten, liggende kaarten, luikvouwkaartjes en drie-, vier-, en vijfluikkaarten behoren tot de mogelijkheden. Nieuw in Nederland is ook een origineel geboortekaartje in de vorm van een rompertje!

Goede service, snelle levering

Koningkaart heeft al veel verschillende ontwerpen op haar website staan, maar als je zelf ideeën hebt dan kunnen deze kaarten altijd aangepast worden. Dit kun je zelf doen door middel van de ontwerptool, maar de medewerkers van Koningkaart staan ook voor je klaar om je daarmee te helpen. Koningkaart is voor aanpassingen en vragen iedere dag bereikbaar van 9 tot 17 uur. Bovendien worden alle kaarten nagekeken op spel- en typefouten en bestel je voor 12 uur dan worden de kaarten de volgende werkdag al geleverd.