Ultiem babyspeelgoed, dat is de rustgevende mini muziektrekker Vlinder!

  • Berichtcategorie:Kids

mini muziektrekker vlinderBabyspeelgoed voor een baby van één week? Of voor een baby van 2 weken? Dat bestaat! Natuurlijk kan een baby er nog niet zelf mee spelen omdat een baby nog niet in staat is om iets, naast je vinger, vast te pakken.  Maar je baby kan wel helemaal tot rust komen door te luisteren naar muziek. Daarom is de mini muziektrekker Vlinder van Fehn zo geweldig. Het ziet er niet alleen heel vriendelijk en fleurig uit maar de muziek van de mini muziektrekker werkt ook nog eens rustgevend op je baby of kleinkind. Dus bovendien een heel leuk Kraamcadeau.

Daarnaast is deze mini muziektrekker Vlinder eenvoudig te bevestigen aan de wieg of het ledikant van je baby. En zeker niet onbelangrijk, het staat ook nog eens erg leuk in de babykamer!

Handig om te weten over de mini muziektrekker Vlinder

  • Het is eenvoudig te bevestigen aan de wieg, het ledikant of de box. Dat komt omdat er achter het hoofdje van de vlinder een lusje zit waarmee het onzichtbaar kan worden bevestigd
  • Het heeft een vriendelijke uitstraling en is uitgevoerd in typische meisjeskleuren zoals lichtroze en donkerroze en dat gecombineerd met een vleugje crème en lime
  • Het is geschikt voor een baby vanaf 0 maanden en is 16 cm groot
  • Als je aan het koord onderaan trekt, laat het een rustgevend muziekje horen
  • Het behoort tot de Bubbly Crew collectie van het Duitse kwaliteitsmerk Fehn. Waar andere babyspeelgoed merken stoppen met veiligheid en kwaliteit, gaat Fehn nog 5 stappen verder. Het wordt niet voor niets op veel kinderdagverblijven gebruikt!
  • Alle gebruikte materialen van de mini muziektrekker Vlinder zijn ingekocht in Europa en geproduceerd in de eigen fabriek van Fehn in Sri Lanka. En dat onder de meest extreme veiligheidseisen want het gaat wel om je baby!

Tip: Bouw bijvoorbeeld na het voeden en knuffelen een rustmoment in voor het slapen gaan. Als je je baby in de box, de wieg of het ledikant hebt gelegd, trek je nog even aan de mini muziektrekker Vlinder en je baby kan voor het slapen gaan nog even tot rust komen door te luisteren naar de muziek. Daarom is de mini muziektrekker Vlinder het ultieme babyspeelgoed voor heel jonge baby’s!

Lees Ook: Djeco Speelgoed