Uilen voor in de Kinderkamer

  • Berichtcategorie:Kids

Niet alleen voor de kinderkamer, maar natuurlijk ook voor de babykamer zijn uiltjes uitermate geschikt. Zo kan je kiezen voor een echt mooie eyecatcher midden in de kamer. Denk daarbij aan een uilen hanglamp en combineer die met een mooi bijpassend wandlampje boven het bed.
Want wat zijn ze leuk die uiltjes. Verkrijgbaar in verschillende designs en stylen en je kan het zo gek maken als je zelf wilt. Zo staan ze ook ontzettend leuk in een indianen / tipi style kamer. Mocht je kind het uiltjesthema ook buitenshuis willen doorvoeren, schaf dan om het compleet te maken een leuke broodtrommel en drinkbeker met een uil erop aan. Net iets anders dan anders, maar minstens zo functioneel!

Uilen in de Kinderkamer. Hip en helemaal volgens de laatste trends. Hartstikke fijn, want uilen laten zich makkelijk combineren. Er zijn veel verschillende artikelen te koop voor de kinderkamer en babykamer met uiltjes. Maar het leukste is natuurlijk iets met een eigen “touch” te maken voor jouw kleine meid of kleine stoere jongen. Want uilen zijn leuk voor de jongenskamer, (combineer met lichtgroen of lichtblauw) maar ook voor de meisjeskamer (het altijd leuke roze en ook met crème wit). Plak een mooie muursticker van een boom op de muur of kies voor gezellige schilderijtjes.  Ook voor de Uilen Babykamer kun je veel kanten op. Beddengoed, mobiels en de leukste Babykamer Accessoires zijn er met uiltjes.