Tips voor een leuk geboortecadeau!

  • Berichtcategorie:Kids

Wanneer er bij een familielid, vriendin of collega een baby is geboren is dit natuurlijk een mooie gebeurtenis. De komst van de kleine spruit wordt altijd gevolgd door een bezoek met een kijkje naar de nieuwe telg. Uiteraard wil je dan aankomen met een leuk en origineel cadeautje. Maar wat is nu het ideale geboortecadeau? Welke mogelijkheden zijn er en wat is leuk om te geven?

Een kraammand geven

Een leuk geboortecadeau is bijvoorbeeld een kraammand, hier zit alles in wat de kersverse ouders gelijk nodig hebben en wat altijd van pas kan komen. Denk aan kleertjes, luiers, speentjes, flessen, slabbetjes, sokjes, verzorgingsproducten voor de baby en misschien ook een leuk cadeautje voor de kersverse ouders.

Een duurzaam kraamcadeau

Wil je iets geven wat duurzaam verantwoord is? Er zijn diverse duurzame webshops met duurzame kraamcadeau’s die leuk zijn om te schenken. De artikelen zijn dan niet alleen verantwoord voor de baby maar ook voor de makers van de producten. Een duurzaam geboortecadeau is leuk om te geven en je krijft er waarschijnlijk nog meer complimentjes over ontvangen!

Van Asten Babysuperstore

Een rompertje met opdruk

Een rompertje is natuurlijk altijd goed voor een pasgeboren baby! Vaak loont het om deze net iets groter te kopen omdat de ouders vaak al rompertjes voor de eerste maanden na de bevalling zelf hebben gehaald. Een rompertje heb je in allerlei verschillende soorten, van lange mouw tot hemdjesvorm. Kijk naar de periode waarin het baby’tje het rompertje aan zal hebben, zo is in de winter een wat warmere romper meer geschikt.

Wanneer je echt een origineel rompertje wilt is het een leuk idee om deze te laten bedrukken met een leuke foto of afbeelding. Je kunt natuurlijk ook een leuke tekst op de romper laten drukken. Natuurlijk kun je hier ook een vleugje humor bij doen zodat iedereen vrolijk wordt wanneer ze de jonge spruit zien!

 Een gipsafdruk

Erg leuk om te geven is een kit zodat de ouders een gipsafdruk kunnen maken van bijvoorbeeld de hand-of voetafdruk van hun kindje. Zo maken zij in een handomdraai een schattige en blijvende herinnering welke altijd gekoesterd kan worden. Het is erg simpel om een afdruk te maken en dit neemt maar een paar minuten in beslag. Tegenwoordig kun je ook een 3D gipsafdruk maken.