Snoezige kinder- of babykamer met retro-behang

  • Berichtcategorie:Kids

Uiteraard bepalen meubels zoals een wiegje, commode, bed of kledingkast de stijl van een baby- of kinderkamer. Maar had je al bedacht dat er nog veel meer elementen zijn die het interieur bepalen, zoals het behang? In de baby- of kinderkamer staat het altijd erg leuk om een muur te behangen met een opvallend design, zo vormt de muur een echte eyecatcher in de kamer tegenover de andere effen muren. Bij Roodborstje kun je behang bestellen met een wel heel uniek design: schattige diertjes en retropatroontjes in allerlei kleuren.

Behang vosjes

Uniek vintage behang

Standaard zijn vintagekleuren zoals blauw, bruin groen, oranje en zachtroze gebruikt, maar als je de illustraties liever in een andere kleur hebt kan dit ook op maat geleverd worden. Op het behang vind je illustraties van terugkerende patronen van cirkels, sterren en bloemen, en lieve vosjes. Door de matte uitstraling van het behang heb je een in het oog springend design met toch een rustige ondertoon.

kinderkamer behang

Mooi én praktisch

De rollen behang zijn door de handige maatvoering (50 x 300 cm) haast in iedere kinder- of babykamer gemakkelijk aan te brengen met behangplak. De rollen zijn van sterk vliesbehang gemaakt zodat ze niet snel scheuren maar toch soepel zijn, werken brandvertragend, verkleuren niet en zijn met een vochtige doek af te nemen.

Andere producten van Roodborstje

Het kan zijn dat je het te druk vindt ogen, een hele muur met behang. Of je hebt al een behangen muur en je wilt graag op een andere effen muur toch nog een vrolijk detail plaatsen. Dan kun je bij Roodborstje ook posters bestellen met dezelfde originele tekeningen. De complete serie producten die illustratrice Ellen van Der Velden tijdens haar eigen zwangerschappen met de hand heeft ontworpen bestaat naast behang en posters ook nog uit schattige geboortekaartjes die net even anders dan anders zijn.

MisterDesign