Sketch Inc. Nesting dolls & meer Babushka’s

  • Berichtcategorie:Kids

sketch inc. prinsessen nesting dollsSketch Inc. nesting dolls, steeds vaker komen we ze tegen die leuke houten poppetjes origineel afkomstig uit Rusland. De nestingdolls, zijn net als vroeger gemaakt van hout en met de hand afgeverfd, althans die uit de collectie van Sketch inc.

Daar waar er eerst een serie gemaakt was in zwart wit door PSikhouvanjou is er nu 1 aan de collectie toegevoegd. Een rij van prachtige princesses, mooi gekleurd en wederom gemaakt van chinees hard hout. De nesting dolls passen uiteraard allemaal in elkaar, maar zijn natuurlijk het leukst om uit elkaar te decoreren in babykamer of kinderkamer. Becky van Sketch inc. bedenkt alle tekeningen zelf en schildert ze ook als eerste zelf op de monster exemplaren. Op haar Instagram account kun je veel van haar kunstwerken volgen.

Deze prachtige Sketch inc. nesting dolls prinsessen zijn de nieuwste uit haar keukentje die in productie genomen worden. Al eerder werden de zwart met witte nesting dolls in productie genomen. Deze werdennesting dolls zwart wit door iedereen zeer succesvol ontvangen. En nog steeds kom je ze op veel plekken tegen op pinterest en instagram en dan niet alleen in babykamer of kinderkamer. Ook in woonkamers of keukens prijken deze prachtige matroesjka’s op plankjes en kastjes.