Sinterklaas cadeau voor baby kopen?

  • Berichtcategorie:Kids

baby speelgoedHet is net aan september als we dit bericht gaan schrijven. De eerste pepernoten zijn weer gespot in de winkels en langzaam begint het land zich weer op te maken voor de herfst en de winter die komen gaat. Fijn de Sinterklaas tijd en warme knusse dagen voor de kerst. Met die tijd komt er ook weer een periode aan voor het kopen van veel kadootjes. Wat moet ik op mijn sinterklaaslijstje schrijven en natuurlijk moeten er ook een hoop kadootjes gekocht worden. Maar wat is nou; Een sinterklaas cadeau voor een baby? Heeft je broer, zus, neef of nicht net een baby gekregen, dan wil je die natuurlijk niet overslaan met de sinterklaas  cadeaus. Maar wat koop je nou precies als sinterklaas kado voor een baby. Een baby kan nog niet zoveel en daarom lijkt het erg moeilijk om een geschikt baby cadeau te vinden voor Sinterklaas.

Sinterklaas cadeau voor Baby

Voor een baby is er best wel variatie in het kopen van een sinterklaas cadeau. Bedenk je zelf eerst goed of je speelgoed of juist een praktisch baby cadeau wilt kopen. Als praktisch sinterklaas cadeau kun je denken aan het geven van een hip plastic bordje. De eerst periode zal de baby hier nog niet gebruik van maken. Maar zodra het eerste boterhammetje met smeerworst of smeerkaas gesmeerd gaat worden ligt het zeker weten op zo’n mooi melamine bordje. De melamine bordjes van Helen Dardik zien er vrolijk gekleurd uit en zowel voor jongens als meisjes is er een leuk plastic bordje te vinden. Ook leuk om koekjes of ander lekkers op te serveren.

hip melamine bordje

Koop je liever baby speelgoed? Kijk dan naar iets leuks educatiefs. Houten speelgoed van DJECO is hier bijzonder geschikt voor. Zo hebben zij leuke trekfiguurtjes van hout in vrolijke kleuren. Maar ook hip gekleurde stapelblokken, Djeco puzzel en unieke hamerspelletjes.  Kortom ook een Sinterklaas cadeau voor een baby is prima te vinden.

We zetten wat verschillende afbeeldingen voor Sinterklaas cadeaus op een rijtje. Wel zo fijn, want foto’s zeggen nu eenmaal veel meer dan woorden