Red Hand Gang Kinder Kledinghangers.

  • Berichtcategorie:Kids

redhandgang

red hand gang kledinghangerWat zijn ze geweldig de kinder kledinghangers van Red Hand Gang! Prachtig gevormd en vrolijk gekleurd. Eigenlijk zijn deze hangers veels te mooi om in de kast te laten hangen. Pfff en wat zijn we blij dat PSikhouvanjou besloot om deze naar Nederland te halen.

Red Hand Gang Hanger

De hangers zijn gemaakt van Berkenhout en zijn maar liefst 25 cm breed, 20,5 cm hoog en 0,7 cm breed. Een mooie kwalitatieve kledinghanger die supergoed te gebruiken zijn als kinderkamer accessoires. Hang ze aan de muur in de kinderkamer of babykamer. Leuk met een mooi shirt eraan of indien je kindje nog klein is een leuke kasthanger of andere versiering. Superleuke muurdecoratie om met z’n drietjes naast elkaar te hangen.

De kinder kleding hangers zijn uitgebracht in 3 kleuren. Er is een combinatie van Berkenhout met zwart, handig voor de boys die echt geen kleurtje willen! Maar ook is er een prachtige variant met roze of met mintgroen haartjes.

De hangers zijn te koop o.a. via Psikhouvanjou of DreumesenZo. Je koopt ze voor euro 14.95 en de hangers zijn prachtig verpakt in een witte luxe geschenkdoos. Zo zijn ze ook nog eens superleuk om kado te geven bij een verjaardag of bijvoorbeeld op de babyshower.

red hand gang zwart red_hand_gang_kinder_kledinghanger-_kids_clothes_hanger_mint_atmos_2 red_hand_gang_kinder_kledinghanger-_kids_clothes_hanger_pink_atmos