Posters & Kaarten van Kaartje of Kip.

  • Berichtcategorie:Kids

briefpapier

Kaartje of Kip, de leukste en mooiste kaarten, notitieblokken en andere papierwaren waar de meeste prachtige illustraties op staan. Kaartjes die eigenzinnig, lief en soms een tikkie robuust zijn. Maar ook de humor is goed terug te vinden in de collectie van Karin vd Meij.

Kaartje is dol op illustraties maken en dit doet ze dan ook graag. Gewoon thuis aan de keukentafel met haar lieve zoontje om zich heen dartelend. Wat een heerlijke inspiratie bron moet dat zijn. Iedere illustratie is gemaakt met een bijzonder moment in gedachten, jouw bruiloft of de geboorte van je kindje. Want ook voor geboorte kaartjes kun je bij Karin terecht. Met veel liefde maakt Kaartje of Kip een prachtig kaartje voor jou persoonlijk. Sommige momenten vragen nou eenmaal om het perfecte kaartje en samen met Karin kom je daar zeker. Leuk zijn ook de notitieblokken en dagblokken, handig voor mama om niets te vergeten.

posters babykamer

Ook heeft Karin prachtige posters gemaakt. Lieve droomposters met een mooi gedicht ernaast. Harstikke leuk als muurdecoratie op de babykamer, je stopt ze in een mooie lijst of plakt ze op de muur met gezellig masking tape. De posters zijn ook heel leuk voor wat oudere peuters, zo lees je leuk samen het gedicht voor het slapen gaan. Gewoon staand met je kleintje op je arm, een heerlijk momentje samen om de laatste knuffels voor het slapen gaan te delen.