Polo’s laten bedrukken met eigen tekst en afbeelding

  • Berichtcategorie:Mode

Zie je ook wel eens iemand over straat lopen met bijvoorbeeld een polo waarvan je denkt: ‘Waar heeft hij of zij die gekocht want ik wil hem ook?!’. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld een grappige tekst of staat, of een coole afbeelding. Jammer dat je dan de kleding vaak niet terug kunt vinden in de winkels, hoe lang je er ook naar zoekt. Je kunt je er bij neer leggen dat je de kleding nooit zult vinden, maar er is ook nog een andere oplossing: de kleding gewoon zelf ontwerpen en laten bedrukken!

Unieke polo’s ontwerpen met een persoonlijke twist
Het voordeel van personaliseren van kleding is dat je geen genoegen hoeft te nemen met het aanbod in de winkels, maar helemaal naar eigen smaak en inzicht een ontwerp kunt maken. Dit ontwerp kun je vervolgens op bijvoorbeeld een polo laten bedrukken die je in diverse kleuren, maten en textielsoorten kunt bestellen. Geen ideeën van andere mensen op straat opgedaan? Laat je dan eens inspireren door de volgende leuke teksten voor op een polo!

‘Don’t judge me: I was born to be awesome, not perfect’

‘Super klusser’

‘What doesn’t kill you makes you stronger’

‘I’m not weird, I’m a unicorn’

Polo blog

 Identieke polo’s voor een groep drukken
Het is niet alleen leuk een polo te laten bedrukken om unieke kleding te hebben, je kunt ook dezelfde polo laten bedrukken voor een hele groep mensen. Denk aan een groep vrienden die samen op vakantie gaan, een vrijgezellenfeest of een studentenvereniging. Pakkende teksten zijn bijvoorbeeld:

‘Bachelor party: CREW MEMBER’

‘Team hangover’

‘Après ski leraar’

Een bedrukte polo als origineel cadeau

Daarnaast is een persoonlijk bedrukte polo natuurlijk ook erg leuk om cadeau te doen, of er nu een vader of moeder jarig is, een vriend of vriendin, of een zoon of dochter. Polo’s kun je voor zowel vrouwen en mannen als kinderen en baby’s laten bedrukken waardoor je altijd een uniek cadeau hebt.