Pastelkleuren kinderkamer, Shop the Look

  • Berichtcategorie:Kids

Pastel kleuren in de kinderkamer. Natuurlijk zijn pastel tinten altijd leuk in de baby- of kinderkamer, maar zo in het voorjaar past het natuurlijk extra goed. We hebben een paar fijne shop te look foto’s voor je klaargezet.

 

Polar Bear nachtlampje
Polar Bear nachtlampje

Het prachtige roze krukje is heel eenvoudig gewoon van de Kwantum. Soms hoeven mooie spulletjes niet zo heel erg duur te zijn. Wel is het een kunstje om de goedkopere artikelen met wat duurdere kinderkamer accessoires te combineren, waardoor je een unieke look kunt creëren.

zo zie je hier een prachtig eenvoudig houten krukje met roze bovenkant. Je kunt het daadwerkelijk gebruiken als krukje, maar het is ook heel leuk om te gebruiken als nachtkastje. Ze het krukje naast het bed en plaats er een leuk nachtlampje op. Hier zie je het leuke polar bear nachtlampje uit de collectie van Petit Monkey. Mooi gecombineerd met een behangetje wit met klein roze dotje erin.

Het wiegdekentje is van Jollein en komt uit de diamond knit collectie. Dit dekentje is prachtig gebreid en ook verkrijgbaar in een mooie oudgroene tint en lichtgrijs. Handig te gebruiken in natuurlijk de wieg. Maar ook in de wandelwagen of heerlijk als omslagdoek.

MeToo Pop

Nog een voorbeeld kunnen we geven met het eenvoudige opstap krukje van de ikea. Het krukje is geheel van hout en kun je eventueel nog in een leuk kleurtje verven. Wij combineren het hier als mogelijk nacht kastje. Plaats er een gezellig nachtlampje op. Het regenboog koffertje. Natuurlijk de MeToo pop.

Een regenboog nachtlampje van Petit Monkey. En daarbij de Origami boot lamp van Goodnightlight. De boot lamp is niet heel goedkoop, maar combineer deze weer leuk met het relatief goedkope koffertje en regenboog nachtlampje. En zo maak je eenvoudig met kleine veranderingen een pastelkleuren kinderkamer.

Kijk eens rond op pinterest. Onze pagina vind je hier.

MeToo pop geel & regenboogjes