Panda accessoires, Panda Kamer voor kids of Baby.

  • Berichtcategorie:Kids
panda lamp
Panda lamp voor het nachtkastje of bureau.

Ben je op zoek naar een geheel nieuwe stijl voor in de kinderkamer, of heb je zin om deze eens gezellig te pimpen? Panda accessoires, panda love is what you need! Panda’s zijn leuk in elke baby- of kinderkamer, door het zwart wit kunnen ze uitstekend met alle kleuren gecombineerd worden, en heb je in een handomdraai een nieuwe look in de kinderkamer!

Panda accessoires

Hoe pak je dat nou aan een Panda kamer voor je kids. Je hebt natuurlijk geen zin om een heel weekend in je kluskleding te staan. Begin eens met wat leuke panda accessoires, en je zult versteld staan van het resultaat. Panda accessoires voor in de kinderkamer zijn er volop te vinden, denk aan posters, nachtlampjes en vloerkleden. Het is super leuk, zo’n panda vloerkleed naast het bedje, lekker zacht als ze er ’s morgens uit stappen, of om lekker op te gaan zitten tijdens het spelen.

Een nachtlampje in de vorm van een panda is altijd een goed idee, fijn voor de lastige slapers, handig voor de nachtbrakers, of  als je nog een voeding moet geven. Een poster fleurt de muur gezellig op, het geeft je kleintje iets om naar te kijken.

Kijk voor mooi behang bij Mister Design.

MisterDesign

Panda’s om van te smullen

Panda’s eten wel 40 kilo bamboe per dag, de hele dag zitten en liggen ze te eten. Wat zou het heerlijk zijn als onze kids ook zo van eten hielden. Met een leuk panda servies wordt het wel een heel stuk leuker! Met het melamine servies van Eef Lillemor bijvoorbeeld, een setje met een bord, kommetje en beker met daarop een schattige panda; is je bordje leeg, dan zie je de panda! Voor mee naar school zijn er ook heel toffe luchtrommeltjes voor onze kleine smullers.

Lees Ook: zwart wit kinderkamer

Panda DIY

Als je een echte crea bea bent, of lekker met je kind wil knutselen, dan zijn er ook een heleboel panda accessoires om zelf te maken. Ken je nog die papieren bol lampen van vroeger? Bij de Ikea koop je er een voor €4,99, en daarna kan je er met stof of papier panda ogen en een snuit op plakken. Of van die kleine houten witte krukjes, met zwarte en roze lak schilder je er zo een leuke panda snoet op, leuk voor bij het bureautje.

panda hanglamp kinderkamer
panda hanglamp kinderkamer