Origineel zwangerschapskado kopen? Milestone Pregnancy Cards

  • Berichtcategorie:Kids

milestone-pregnancy-cardsBen jij op zoek naar een origineel zwangerschapskado? Kijk dan eens naar de Milestone Pregnancy Cards. Een heel hip en origineel kado voor de zwangerschap van bijvoorbeeld je vriendin, collega of zus. Maar liefst 30 kaarten in een luxe doosje verpakt. Leuk want met deze milestone pregnancy cards leg je alle bijzondere momenten tijdens je zwangerschap vast.

Bijzondere momenten tijdens je zwangerschap

Tijdens de zwangerschap komen er een aantal hele bijzondere momenten voorbij. Zo is er dat eerste moment van de positieve zwangerschapstest. Wellicht laat je een traantje milestone pregnancy cardsof misschien is het even schrikken. De eerste outfit die je aanschaft, maar ook de eerste keer dat jij je baby voelt schoppen in je buik. Die kleine ploppende luchtbelletjes, waarvan je het gevoel direct thuis kunt brengen. Dit is het kleine wonder in je buik dat laat weten dat hij er is.

Deze bijzondere mijlpalen vergeet je best wel weer snel. Met de Milestone Pregnancy Cards is het bijzondere moment zo gevangen. Je schrijft op de kaart de datum en neemt snel een foto. De foto’s staan straks prachtig in het baby album. Maar ook is het luxe doosje met ansichtkaart formaat pregnancy cards leuk om te bewaren voor later. Je eigen kleine zwangerschaps archief. Dit originele zwangerschapskado koop je hier.

Van Asten Babysuperstore

Mijlpalen van je Baby

milestone baby cardsZodra de kleine is geboren kun je bij Milestone ook terecht voor een origineel kraamkado. Met de Milestone Baby Cards leg je wederom alle bijzondere momenten vast van je kleine baby. Je baby is een week oud, vandaag kan ik voor het eerst zitten, ik sliep vannacht voor het eerst door of vandaag zei ik voor het eerst mama. Stuk voor stuk bijzondere mijlpalen die je al snel weer vergeet. Jammer want het is zo leuk om deze momenten later nog eens terug te kijken. Zowel de foto’s in het baby album als de beschreven kaarten in het luxe doosje Milestone baby cards zijn een fijne herinnering. Met een pakketje Milestone Baby Cards kom je zeker aan met hip en origineel kraamkado. Je koopt ze hier.

 

Enkele teksten op de kaarten:

  • Vandaag heb ik voor het eerst gelachen.
  • Vandaag ben ik voor het eerst omgerold.
  • Vandaag heb ik voor het eerst vast voedsel gegeten.
  • Vandaag is mijn eerste tandje doorgekomen.
  • Vandaag heb ik voor het eerst gekropen.

 

Zwangerschapskado voor Broertjes en Zusjes.

Voor de oudere broertjes of zusjes is het natuurlijk ook hartstikke spannend dat mama zwanger is. Mama wordt dikker er groeit een baby in haar buik. Soms is het maar moeilijk te bevatten dat er een broertje of zusje bij zal komen. Wat gebeurt er allemaal in mama’s buik? En hoe groeit de baby nu? En waarom duurt het zo lang voordat de baby er is? Stuk voor stuk vraagstukken die bij de oudere broertjes en zusjes door het hoofd kunnen gaan. Soms kun je de dingen maar moeilijk uitleggen.

Met de zwangerschaps aftelkalender heb je ook een origineel kado voor de broertjes en zusjes. De kalender behandeld deze vraagstukken in begrijpelijke taal. Tevens is het leuk om samen met mama de komst van je nieuwe broertje of zusje te volgen. Je maakt samen opdrachten en beschrijft hoe spannend het is. Zo weet jouw nieuwe broer of zus altijd hoe nieuwsgierig jij naar ze was.

zwangerschaps aftelkalender