Muurstickers babykamer en kinderkamer, naam, boom,

  • Berichtcategorie:Kids

muursticker-babykamer-naamsticker-wolk-hout-pink-dd795-sfeerMuurstickers met naam voor in de babykamer of kinderkamer. Stel je eigen naamsticker samen, je kiest zelf de gewenste kleur en afbeelding. De Muurstickers kinderkamer zijn ook eenvoudig op meubels te gebruiken. Plak een sticker met naam op het baby ledikant of op de kledingkast. Tip: Snij de muursticker loodrecht doormidden en plak op iedere kastdeur een helft voor een vrolijk effect. Ook op de deur van de babykamer of kinderkamer zijn naamstickers goed te gebruiken, zolang het oppervlak glad en vetvrij is kun je Muurstickers babykamer ervoor gebruiken.
De stickers met naam van dway personaliseren de babykamer of kinderkamer op speelse wijze en zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Inclusief goud en zilver.

Muursticker Boom

Muurstickers met bomen en takken zijn leuk om een muur in de kinderkamer of babykamer mee te beplakken. Op een makkelijke manier creëer je een mooi thema in het kamertje en bovendien zijn boom stickers gemakkelijk te plakken, iedereen kan dit. Al onze muurstickers met bomen of takken worden geleverd met uitgebreide handleidingen, waardoor het simpelweg niet mis kan gaan. De muurstickers kun je plakken op vrijwel alle gladde, vetvrije en droge oppervlakten. Dus ook leuk op een saaie babykamer deur, of op een kinderkast. Boom muurstickers hebben wij met levensechte hertjes en vogelhuisjes van Kek Amsterdam. Maar ook zijn er hele lieve varianten voor de babykamer van Deco Deco. Leuk met Uiltjes op een tak, of fijne muurstickers met dieren en bosvrienden. Ook bijzonder zijn de Boom muurstickers van krijtbord folie. Zo heb je én een bijzondere muur, maar nog een fijn krijtbord om je eigen bomen op te tekenen.

MisterDesign

Muurstickers tekst voor in de kinderkamer of Babykamer

Lief boven het babybedje, maar ook hip een sticker met stoere tektst in een felle kleur. De muurstickers babykamer tekst kun je zowel op de muur als op meubels gebruiken. Een grote witte kast wordt hierdoor minder saai. Of plak een muursticker op de deur van de babykamer.