Mintgroen voor de Babykamer of Kinderkamer.

  • Berichtcategorie:Kids

mintgroene babydekenMintgroene Babykamer trends, de nieuwe kleuren voor de babykamers en kinderkamers zijn inmiddels wel zo’n beetje bekend. Mintgroen springt er aan alle kanten tussenuit. Fijn want de kleur laat zich goed combineren.

Helemaal nieuw en trendy is de kleur mintgroen voor de babykamer, superleuk en gemakkelijk want ook mintgroen laat zich fijn combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mintgroene babykamer gecombineerd met taupe, leuk voor zowel jongens als meisjes babies. Maar ook laat mintgroen zich prima combineren met lichtgrijs of antraciet. Kies je toch voor een grijze babykamer, dan kun je dus mintgroen leuk als bijkleur gebruiken. Zo leeft het effen grijs een beetje op en wordt de kamer wat warmer. Ook leuk om mintgroen te gebruiken voor meisjes, mintgroen is leuk te combineren met ecru wit en zelfs oud roze staat prachtig voor meiden. Leuk om een tikkie romantiek toe te voegen. Kantjes & Frivole randjes doen het heel goed hierbij.

Mintgroene Muurdecoratie

Hippe Kamer enZo ging op zoek naar mintgroene muurdecoratie voor de Babykamer. Dit was moeilijk te vinden, daarom hebben ze in samenwerking met een illustratrice uit Australië prachtige posters weten te maken. Babykamer posters zijn leuk en handig als muurdecoratie. De posters kun je leuk in een lijst doen, maar ook is het heel trendy om de posters op de muur te plakken met mintgroen masking tape. Wij kozen voor een mintgroene poster met beer en ook maakten we nog een leuke poster met hertje.

poster hert klein

Van Asten Babysuperstore

Verder kun je natuurlijk heel goed zelf dingen maken in het mintgroen. Ben je handig met een kwast dan tover je in een handomdraai de leukste babykamer accessoires tevoorschijn. Houten meubeltjes verf je gemakkelijk in mintgroen. Denk aan een mintgroene schommelstoel of een gezellig oud fruitkistje in mintgroen. Lief om eerst wat knuffelbeesten in te zetten, maar later heel handig om speelgoed in te bewaren. Natuurlijk is er ook superleuk mintgroen behang te krijgen. Wat dacht je van dat gave schuine ruitenbehang van Ferm Living, maar ook het abc behang van Kek Amsterdam is superleuk.