Mimirella aus liebe Posters en Kaarten

  • Berichtcategorie:Kids
Mimirella poster
Hertjes Posters Mimirella

Mimirella Poster, Pastel en schattige illustraties, dat is Mimirella. Deze Duitse illustratrice is de bedenker van posters en kaarten van vele lieve diertjes in een heel eigen ontwerp. Mimirella maakt van elk dier een super lief blozend, lachend of vrolijk figuur. Iedere baby- of kinderkamer verdient een poster of kaart van Mimirella!

Kinderkamer poster Mimirella

Mimirella Poster Hanni Hase

De kinderkamer posters van Mimirella zijn allemaal gemaakt van hoge kwaliteit stevig papier en de kleuren zijn fenomenaal. Mimirella kinderkamer posters zijn allemaal gedrukt in prachtige pasteltinten. Met de leukste fantasierijke afbeeldingen. Voor in de kinderkamer maakte ze bijvoorbeeld een poster met een Unicorn met regenboog manen, helemaal van nu. Of de verliefde roze flamingo. Voor in de kinderkamer van een jongen heeft ze een stoere ijsbeer die trek heeft in een ijsje, een leeuw of een eigenwijze aap. Bij Dreumes enZo verkopen ze een Mimirella poster in A4 formaat, leuk om deze kleineren posters te mixen en matchen aan de muur. Voor meiden wissel je af met roze en groen of crème kleurige tinten. Bij de Jongens kies je voor de hardere kleuren.

Lees ook: POSTERS VOOR DE KINDERKAMER

Mimirella poster voor de babykamer

Als moeder van drie weet Miriam, Mimirella inmiddels wat onze kleintjes aanspreekt en vertaalt dit naar lieve kleine posters op a4 formaat voor in de babykamer. Helemaal geweldig voor de babykamer zijn de posters met een maan en de tekst “dream big little one”, verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. Of de poster met een moeder en baby konijntje op een mooie zachte mintgroene achtergrond.
Alle posters en kaarten van Mimirella laten zich prima combineren in vrijwel alle baby- en kinderkamers, hang er bijvoorbeeld een paar bij elkaar of combineer met en paar kaarten in een lijstje.
Er zijn ook een aantal erg leuke feestelijke kaarten, bijvoorbeeld voor een verjaardag of kinderfeestje. Heb je een leuk kraamcadeau gevonden, doe er dan een leuk kaartje van Mimirella bij en je maakt het helemaal af!

Van Asten Babysuperstore