Little Dutch Houten Speelgoed voor jongens en meisjes

  • Berichtcategorie:Kids

De zoektocht naar mooi betaalbaar houten speelgoed kan nogal eens lastig zijn. Maar gelukkig is daar Little Dutch; prachtig houten speelgoed voor jongens en meisjes in zoete pasteltinten en een zacht prijsje!

Little Dutch houten speelgoed voor meisjes

Voor meisjes is speelgoed waarmee ze een rollenspel kunnen spelen vrijwel altijd een succes. Daarom zijn wij ook zo weg van het prachtige houten theeservies. Té schattige kleine kopjes en suiker potjes om heerlijk knus samen thee te drinken op een koude winterdag.  En uitgestald op het bijgeleverde houten dienblad ook een lust voor het oog in de kinderkamer. Het 6-delige theeservies kost €19,95. Ook de houten stapelblokken in de vorm van drie typisch Hollandse grachtenpandjes zijn super cute. Alleen al om ze in de vensterbank te zetten wil je ze hebben 🙂

little dutch wooden tea set mint
Little Dutch houten thee servies mint

 

Maar natuurlijk zijn er ook de wat stoerdere dametjes en die willen soms nog weleens met de trein van hun broertje/neefje/vriendje spelen. Dan is er goed nieuws want speciaal voor meisjes is er ook een houten blokkentrein in de collectie. Mooi bedrukt in roze tinten, met bloemetjes en hartjes. Handig, ze leren door de cijfers op de blokken meteen tot 3 tellen.

little dutch train pink blossom
Little Dutch pink blossom blokken treintje

Stapelblokken zijn ook altijd ontzettend leuk speelgoed. Voor meisjes heeft Little Dutch de blokken weer mooi versierd met bloemetjes en hartjes uit de Pink Blossom collectie. Stapel de blokken op elkaar of stop ze weer in elkaar. In de blokken zitten uitsparingen in 4 verschillende vormen, met 4 vormen blokjes. Het is de bedoeling dat jouw kindje leert het juiste blokje in de goede vorm te stoppen.

stapelblokken little dutch roze
Little Dutch Stapelblokken pink blossom

Little Dutch houten speelgoed voor jongens

Jongens spelen graag met auto’s en blokken is onze ervaring. En dat moeten ze bij Little Dutch ook gedacht hebben toen ze deze geweldige houten speelgoed voor jongens collectie bedachten. Een racebaan, een pick-up truck en drie verschillende losse houten voertuigen zullen voor urenlang speelplezier gaan zorgen. Als losse voertuigen zijn er een busje, tractor en een pick-up te krijgen, en je koopt ze al voor €5,95. Met handige grip voor kleine kinderhandjes.

wooden pick-up little dutch
Little Dutch houten busje mint

De ontzettend coole pick-up truck wordt geleverd met drie losse autootjes. De truck heeft rubberen wieltjes, wat voor de vloer erg fijn is, en kan worden voortgetrokken door het touwtje aan de voorkant. Op de truck kunnen de kleine auto’s geladen worden en zo kan jouw kleintje zich urenlang vermaken!