Wooly lamb nachtlampje

  • Berichtcategorie:Kids
Nachtlamp lammetje
Wooly lamb nachtlampje

Wat is ze leuk! Eindelijk een nachtlampje dat in zowel een jongens als meisjes babykamer of kinderkamer zonder meer de show zal stelen. Schattig, maar ook stoer! Door haar tijdloze uitstraling en neutrale kleur past dit lammetjes in ieder kamertje. Of je nou hebt gekozen voor een hip, nostalgisch, brocante of monochrome babykamer. Dit Wooly lamb nachtlampje past! De grote ogen en heerlijk wollig uiterlijk zal jouw kindje een veilig en vertrouwd gevoel geven om heerlijk rustig te gaan slapen.

Nachtlampje babykamer en kinderkamer

Dit nachtlampje mag dan eigenlijk ook niet ontbreken in de babykamer van nu. Zo zijn nachtlampjes heel handig om te gebruiken tijdens nachtelijke voedingen. Wanneer je het licht dan zachtjes en gedimd houdt, is het zowel voor de ouder als de baby makkelijker om snel na het voedingsmoment weer in slaap te vallen. Maar ook als je baby wat ouder is, hoort een nachtlamp erbij. Veel kindjes zijn bang om te gaan slapen in het donker en een nachtlampje kan dan echt uitkomst bieden.

Veilig en vertrouwd

Het nachtlampje zal de aandacht van het kind trekken en door er dagelijks voor het slapengaan naar te kijken, wordt het een veilig en vertrouwd beeld. Dat in combinatie met het licht van het lampje, zal ervoor zorgen dat je kindje sneller en rustiger in slaap valt.
Dit nachtlampje werkt op batterijen. Dat lijkt misschien niet zo handig, maar dat is het juist wel! Op die manier kan je het lampje neerzetten waar je maar wilt en ben je niet afhankelijk van stopcontact plaatsen. Ook kan je dit lampje daardoor makkelijk mee nemen. Logeren bij opa en oma? Lekker op vakantie? Een nachtje in het grote bed van papa en mama? Geen probleem, want het vertrouwde nachtlampje kan eenvoudig mee en zal de wacht houden naast jouw slapende kindje.

Van Asten Babysuperstore

Ideale timer functie

Nachtlamp lammetje
Wooly lamb nachtlampje

Dit te leuke nachtlampje heeft een timer, waardoor zij na 20 minuten automatisch zal uitgaan. Daarnaast is het lammetje een LED lamp en geeft prachtig, rustig wit licht. LED is zogenaamd ‘koud’ licht. Dat betekent dat een LED lamp geen warmte afgeeft tijdens het gebruik. Ook gebruikt een LED lamp vele malen minder batterij dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Veilig en voordelig dus! Maar bovenal dus vooral heel stoer en schattig. Leuk voor verschillende leeftijden en voor zowel jongens als meisjes.

Bijpassende poster en kaart van Mimirella aus Liebe

Wist je trouwens dat er bij dit lampje ook een prachtige bijpassende poster en kaart zijn? Zo maak je de babykamer of kinderkamer helemaal in stijl af. De poster en de kaart zijn ontworpen door de bekende illustrator Mimirella aus Liebe. Mimirella vertegenwoordigt fantasie, gezelligheid en levensvreugde. Dit zie je dan ook direct terug in haar ontwerpen. Wij zijn fan!

Het Wooly lamb nachtlampje is door haar design ook een fantastisch kraamcadeau. Ze is namelijk niet alleen leuk om te kopen, maar zeker ook om te krijgen!