Kippins – daar is het hippe knuffeldoekje!

  • Berichtcategorie:Kids
Kippins knuffeldoekje poes
Knuffeldoekje Poes

Ja hoor, daar is hij dan eindelijk. Het hippe en stijlvolle knuffeldoekje. Zelf was ik er al een tijdje naar op zoek en bleek niet de enige! De ontwerpster van het gave merk Kippins kampte namelijk met hetzelfde probleem. Toen zij zwanger was, besefte ze zich al heel goed dat je soms bij je baby direct nog een extra gezinslid kan krijgen. Het knuffeldoekje. Je baby raakt en al op jonge leeftijd aan gehecht en vanaf dat moment zijn die twee onafscheidelijk en zal jij de tut overal mee naartoe slepen. Waarom dan niet eentje die hip en stijlvol is dacht Hev van Kippins. En zo werd dit merk geboren.

De geboorte van het merk Kippins

Hev was op zoek naar een knuffeldoekje dat ook bij haar zorgvuldig uitgekozen babykamer en garderobe zou passen. Met de wensen en maatstaven van nu. Niet alleen veilig en organisch, maar ook nog eens leuk om te zien en om ergens mee aan te komen. Dus ontwikkelde ze het zelf. En hoe gaaf zijn ze geworden? Hev komt uit Australië en liet zich inspireren door de natuur, mooie verhalen en levendige fantasie. De ‘stam’ van knuffeldoekjes bestaat zo uit 7 dieren en zullen heerlijke vriendjes zijn voor je kindje. Met hun gewaagde prints en contrast zullen ze de baas zijn in het babybed. Ook zijn ze nog een super zacht. Ze staan garant voor jarenlang speel, knuffel -en slaapplezier. Natuurlijk wil jij alleen het beste voor je baby, dus een super bijkomend geval is dat alle producten mens -en diervriendelijk zijn. Zo is alles gemaakt van biologische katoen en handbedrukt met biologische inkt. Ze zijn 100% GOTS gecertificeerd en hun hoofdje is gevuld met trucs, lef en gerecycled poly-fill.

Tip van de dag

Vergeet je bij de aanschaf niet voor twee identieke exemplaren te gaan? Dit lijkt wellicht wat overdreven, maar ga maar eens een kindje proberen te troosten of in slaap te laten vallen welke net haar tutdoekje is kwijtgeraakt. Neem maar van mij aan, dan ben je heel blij wanneer je een reserve exemplaar in de kast hebt liggen! Of natuurlijk gewoon wanneer er eens een bezoekje aan de wasmachine moet plaatsvinden.

Naast knuffeldoekjes produceert Kippins inmiddels bijvoorbeeld ook rammelaars, rammelaars met bijtring, lakentjes, hydrofiele doeken. Allemaal stuk voor stuk gave items met net dat beetje extra. Benieuwd naar dit gave merk?