Kinderfilms online bekijken op Kids-tube

  • Berichtcategorie:Kids

Met kleine kinderen om je heen zal iedere moeder weten dat het niet altijd even goed is om de kinderen naar een beeldscherm te laten kijken. Maar zoals werkelijk waar iedere moeder (mijzelf in begrepen) zal bevestigen, is het nou eenmaal iets wat kindjes graag doen en soms is het ook best even gemakkelijk. Kids tube is hierbij een fantastische uitvinding.

Filmpjes voor babies van 0-1 jaar
baby tv

Al is onze dochter de leeftijd van een jaar al lang en breed voorbij, toch kan ik me nog goed herinneren hoe fijn het soms even was om een momentje rust te hebben. Bijvoorbeeld om even te kunnen eten koken. Onze dochter had altijd precies
tussen 17.00-18.00 uur haar huiluurtje, menig maaltijd is bij ons bereid met een huilende baby op de arm. Erg frustrerend, ik was maar wat blij geweest met een ipad met kids-tube. Want heel handig kun je op kids-tube filmpjes op leeftijd selecteren, bij de baby filmpjes vind je bijvoorbeeld leuke korte filmpjes van baby tv, dribbel en natuurlijk de teletubbies.

Maar ook voor oudere kinderen zijn er genoeg filmpjes te vinden op kids-tube.

 

Tip! Kinderfilms bekijken op Kids-tube.nl

 Liedjes luisteren op Kids-tube

Wil je liever niet dat ze toch naar een beeldscherm kijken, dan kun je ook kiezen voor online liedjes luisteren. Hartstikke leuk, want er komen liedjes voorbij van K3, Kinderen voor Kinderen, fijne nostalgische kinderliedjes en natuurlijk de populaire songs van bijvoorbeeld Frozen, Keet en meer. Leuk om alleen naar te luisten, maar ook leuk om samen de liedjes mee te zingen. Bijna alle kinderen vinden het leuk om liedjes te zingen en te luisteren naar kindermuziek. Je zult zien dat ze een stuk rustiger er van worden.

 kids-tube

Kinderfilms online bekijken

Naast alle korte filmpjes is het ook mogelijk om volledige kinderfilms te kijken op kids-tube.nl. Je klikt hiervoor op de categorie van de kinderfilms en daar vind je bijvoorbeeld films als Snuf de Hond, Winx Club en Anubis. Verder kun je als ouders op Kids-tube ook terecht voor het zien van filmpjes met leuke knutsel tips, iets lekkers om te bakken, opvoedkundige filmpjes en filmpjes over verzorging. Echter is dit maar een klein gedeelte van het aanbod van Kids-tube.

 

 

Pampers 2+1 728x90