Kid O Interactief Kinderspeelgoed

  • Berichtcategorie:Kids

Kid O interactief speelgoed, daagt je kind uit en prikkelt de verbeelding. Het merk Kid O is overgewaaid vanuit Amerika, leerrijk speelgoed dat goed past in het moderne interieur van nu.

Kid O Myland
Kid O Myland speelhuisjes

Kid O Myland huisjes

De speelhuisjes van Kid O Myland zijn een lust voor het oog. Strakke simpele vormen, mooie kleuren en de mogelijkheid om te combineren maken dat het een zeer geliefd stuk speelgoed is bij vele kinderen. De drie verschillende huisjes zijn eigenlijk drie verschillende ruimtes binnen het huis, namelijk een huiskamer, slaapkamer en een keuken. Elk huisje heeft verschillende functies die geactiveerd worden door de handelingen van het meegeleverde poppetje. In de knusse woonkamer gaat namelijk de openhaard aan als je het poppetje in zijn fauteuil zet, en wanneer je hem in een andere stoel plaatst gaat er een gezellig lampje branden. In de keuken kan een echte keukenprins(es) aan de slag! Het fornuis gaat aan om lekker te kokkerellen en wanneer het poppetje aan tafel gaat zal de tafellamp gaan branden. En na een drukke en gezellige dag wordt het bedtijd. Bedtijd wordt ingeluid door oehende uilen, stop je het mannetje in dan klinkt er een grappig gesnurk.

Kid O Myland Dining
 Myland keuken

Alle huisjes/kamertjes worden apart verkocht, en het is het leukste om ze allemaal te verzamelen. Ze kunnen op verschillende manieren op en aan elkaar bevestigd worden. Laat jouw kindje ontdekken wat het poppetje allemaal kan!

Kid O interactief speelgoed

Al het speelgoed van Kid O is ontworpen om te leren, stimuleren en ontdekken. De vormen en kleuren zullen je kindje keer op keer uitlokken tot spel, en daarmee ontwikkelen ze vaardigheden waar ze een leven plezier van hebben.

Kid O Myland speelgoed
Kid O Myland interactief paard

Het leuke van het Kid O Myland speelgoed is dat met de figuurtjes heel gemakkelijk dagelijkse gebeurtenissen en situaties nagespeeld kunnen worden. Met het interactieve paard bijvoorbeeld. Zet je de ruiter op het paard dan hoor je de geluiden van een heerlijke buitenwandeling, getrappel van de hoeven, fluitende vogeltjes, net echt!

Kid O voor de allerkleinsten

We kennen het allemaal wel, een baby die niets leuker vindt dan een voorwerp op de grond gooien en het op laten rapen. De wobbles zijn speciaal ontworpen voor de kleine handjes die willen duwen en grijpen. Met elke tik die de wobble krijgt begint hij vrolijk te tuimelen en wiebelen, maar hij zal altijd weer rechtop komen. Een lust voor het oog van jouw kleintje, en gegarandeerd uren speelplezier, scheelt jou weer een paar honderd keer bukken! De wobbles zijn verkrijgbaar in diverse vrolijk gekleurde uitvoeringen.

Kid O Wobble
Kid O Wobbles