Kekke Vilt Dierenkoppen aan de muur

  • Berichtcategorie:Wonen

dieren aan de muurAl even keken ze bij Dreumes enZo uit naar de levering van de Kekke Dierenhoofden die we tegenkwamen op de beurs in Keulen. En daar zijn ze dan eindelijk!Mooie vilten figuren van Kidsdepot om aan de muur te hangen. Een complete Zoo werd er gemaakt. Harstikke leuk om aan de muur te hangen in de Kinderkamer of Babykamer, maar stiekem staan ze ook erg leuk in de woonkamer of hal beneden.

Kidsdepot

Het hippe merk Kidsdepot komt uit de keuken van Coming Kids en veroverd momenteel keihard alle kinderkamers, binnen een korte periode is het merk prachtig vertegenwoordigt zowel offline als online in binnen- en buitenland. Waar ze bij de vorige collecties goed scoorden met alle robuuste metalen woonaccessoires doen ze nu zeker niet onder met de nieuwste items.  Maar liefst 10 vilten figuren werden er gemaakt om aan de muur te bevestigen. Een goede kwaliteit vilt met kleuren die passen binnen de laatste trends op baby- en kinderkamer gebied.

Kinderkamers

Het her-inrichten van kinderkamers wordt met alle accessoires steeds makkelijker. Hartstikke fijn wanneer je bijvoorbeeld de babykamer een upgrade wilt geven naar een peuter of kleuter kamer. Er worden enkele baby accessoires verwijderd en met het toevoegen van nieuwe kinderkamer accessoires veranderd die lieve babykamer ineens in een stoere kinderkamer. De accessoires van Kidsdepot passen hier natuurlijk geweldig in. Zo geef je binnen een handomdraai  de kinderkamer een compleet nieuwe uitstraling.

De dierenhoofden varieren in afmetingen, maar zijn gemiddeld zo’n 30cm hoog of breed. Alle dierenhoofden zijn verkrijgenbaar voor € 39.95.

 
MisterDesign