Jungle kinderkamer maken

  • Berichtcategorie:Kids

Ga je de kinderkamer opnieuw stylen en ben je op zoek naar inspiratie? Denk dan aan een jungle kinderkamer. Het jungle thema is op vele manieren toe te passen in de kinderkamer, en je kunt het zo uitbundig maken als je zelf wil (of jouw kleintje).

Kinderen zijn dol op dieren, en met name de wilde dieren zijn bij veel kinderen geliefd. Ze zijn stoer en soms gevaarlijk, maar ook mooi en dan zien ze er juist heel lief uit. En dat maakt ze nou zo interessant.

Het Jungle thema leent zich perfect voor de kinderkamer. Posters van wilde dieren, behang met dieren en planten, beddengoed waar ze op afgebeeld zijn, het is allemaal te vinden. Het jungle thema is hartstikke populair op dit moment. Al deze kinderkamer accessoires gecombineerd met mooie aarde tinten brengen de jungle zo in de kamer van jouw kindje! Er is alleen 1 item voor de kinderkamer wat wij maar weinig tegen komen, en dat is een mooie lamp. En juist die lamp is zo belangrijk voor de sfeer in de kinderkamer!

jungle kinderkamer lamp
jungle kamer hanglamp

Wij vonden in de collectie van Land of Kids gelukkig wel twee prachtexemplaren die we je graag even willen laten zien.

Land of Kids plafonnière kinderkamer “in the jungle”

Deze geweldige plafondlamp met zijn heldere kleuren zal direct opvallen als je de kinderkamer binnenkomt! De kinderen zullen hem geweldig vinden! Op deze lamp staan een aantal dieren afgebeeld, zoals een giraf, een zebra en een olifant. Aan een liaan slingert nog een aapje, en daarnaast een kleurige papegaai. Er is zoveel te zien op deze lamp! De plafondlamp wordt aan de onderkant ook nog eens afgesloten met een diffuser sluitplaat, waardoor de lamp het licht mooi door de kamer verspreidt. Deze plafondlamp is ook te verkrijgen in hanglamp variant. Je vind de jungle lamp hier.

Land of Kids hanglamp kinderkamer Safari Camel

Deze hanglamp in een prachtige camel kleur verbergt een verrassing! Het is namelijk een silhouet lamp, gaat het licht aan, dan verschijnen er wilde dieren op de lamp die je niet ziet als hij uit staat! Staat de lamp uit, dan is er een landschap zichtbaar, gaat hij aan dan lopen daar wilde dieren rond! De Safari lamp is ook verkrijgbaar als plafondlamp, wat weer handig is als je een lager plafond hebt.

safari lamp
safari silhouet lamp