Jongenskamer Inspiratie

  • Berichtcategorie:Kids

Tips om de jongenskamer in te richten

Een jongenskamer inrichten kan een ingewikkelde klus zijn. Soms zelfs moeilijker dan het inrichten van een meisjeskamer. Voor meiden zijn er nou eenmaal meer kinderkamer accessoires te krijgen dan voor een stoere jongenskamer. Bij Dreumes enZo willen we je graag helpen om toch ook voor jongens een leuke kinderkamer te creëren. Hiervoor delen wij hier de leukste tips en jongenskamer thema’s. Zo vind je hier een leuke selectie van jongenskamer ideeën met daarbij een uitgebreide beschrijving van hoe u deze kunt zelf kunt maken tot aan kant en klare jongenskamer accessoires en een bron van inspiratie.

Jongenskamer Lamp

Voor de jongenskamer kan een stoere lamp een hele mooie sfeer geven. Pas de lamp aan op het thema van de kamer, zoals bijvoorbeeld Safari of jungle. De plafondlamp safari dieren van Land of Kids bijvoorbeeld, dat vinden wij echt een topper! Deze is onder andere te koop bij Bol.com, klik op de foto om naar de verkooppagina te gaan.

safari lamp

Wij struinen met zeer grote regelmaat diverse kinderwinkels en beurzen af, zowel in Nederland als in het buitenland, op zoek naar leuke en inspirerende ideeën. Ook is er op internet veel te vinden. En op het blog van Lovely Flavours delen wij vaak de leukste jongenskamer ideeën om zelf te maken. Voor alle Babykamer Inspiratie verwijzen wij u graag naar de juiste categorie op de website van Dreumesenzo. Van Dreumes tot tiener kunt u hier de leukste jongenskamer inspiratie vinden.