Draagdoek gebruiken? Deze Jeans Draagdoek wel!

  • Berichtcategorie:Kids

jeans draagdoekJe kindje dragen in een draagdoek? Wel of niet doen is meestal de vraag. Voor heel veel moeders reeds een uitgemaakte zaak. Natuurlijk draag ik mijn kindje in een draagdoek. Maar voor nog een groter deel een flinke twijfel of zelfs een nee. Ik zelf hoorde bij de twijfel gevallen en achteraf bedenk ik me had ik het maar wel gedaan. Want inmiddels een aantal jaren verder bedenk ik me hoe veel makkelijker het had gekund als ik gewoon een draagzak of draagdoek had aangeschaft.

Mijn dochter was altijd best aanhankelijk, tot ze twee jaar was hing ze letterlijk aan mijn been. Ik werd er dan ook flink kriebelig van en met manlief die altijd laat uit het werk kwam had ik het mezelf stukken makkelijker kunnen maken met een draagdoek. Wat heb ik staan hannesen met koken en een kind op de arm. Strijken en meer alledaagse klussen waren absoluut niet mogelijk, al vanaf de geboorte van mijn dochter. Het leek wel als ik ook maar iets anders wilde doen zette ze het op een krijsen. Achteraf gezien had ik dus zeker wel een draagdoek kunnen gebruiken.

Jeans Draagdoek

Onlangs liep ik tegen een webshop aan met hele mooie draagdoeken. In de shop van Draagdoek.nl kun je terecht voor hippe draagdoeken, maar ook heel leuk is om je eigen draagdoek te ontwerpen. Zo kun je zelf de kleuren, stofsoort en een leuke applicatie kiezen. Hoe gaaf is dat een draagdoek met naam van je kindje erop? Zelf waren we erg onder de indruk van de Jeans draagdoek. Een hippe variant in jeans stof, lekker makkelijk want deze matched altijd met je outfit.

Zwemmen met Draagdoek

Ook is er een goede variant draagdoek waar je mee het water in kunt. Samen douchen en de handen vrij hebben is geen probleem met douchen met draagdoekde aqua carrier. Deze sneldrogende draagdoek gebruik je gemakkelijk in het zwembad of onder de douche.

Draagdoek actie- en kortingscode vind je vrijwel altijd op de site. Draagdoek.nl