Hydrofiele luiers hoe handig zijn ze?

  • Berichtcategorie:Kids
  • Bericht reacties:0 Reacties

Ben je zwanger? En heb je inmiddels de baby uitzetlijst ontvangen. Dan kan het niet anders dat ze er op staan. Hydrofiele luiers, 12 stuks word er door de kraamzorg geadviseerd.

Een heleboel aanstaande moeders die zich nog niet zo goed verdiept hebben in het moeder zijn en de komende baby zullen waarschijnlijk denken wat moet ik daar nou mee. We gaan toch gewoon weggooi luiers gebruiken voor ons kindje?

Hydrofiele luiers meisje

Maar dames om jullie uit de verwarring te halen, die hydrofiele doeken heb je zeker nodig. En waarschijnlijk nog wel meer dan 12. Hydrofiele luiers gebruik je voor vele doeleinden, je droogt er bijvoorbeeld je baby mee af zodra je het lekker in bad hebt gedaan. De hydrofiele doeken zijn heerlijk zacht, flexibel, makkelijk te wassen en snel weer droog. Ook leg je een hydrofiele luier in baby’s bedje aan het hoofdeinde gevouwen in een punt, zo kun je gemakkelijk iedere dag even een schone ondergrond geven aan je baby zonder dat je daar het hele ledikantje of wiegje voor moet verschonen.

Maar ook zijn de doeken bijzonder handig tijdens het voeden, je gebruikt ze als spuugdoekje of nog handiger een grote hydrofiele doek om jou en je kindje een beetje te beschermen tijdens het voeden. Ook zijn de grote hydrofiele doeken heel handig om je kindje tegen de zon te beschermen in de zomer. Je legt zo’n grote doek net even wat handiger over de kinderwagen dan een kleinere hydrofiele luier.

Bij Dreumes enZo hebben ze hydrofiele luiers en doeken in heel veel kleuren, leuk met printjes en zowel grote als kleinere. Voor jongens en meisjes babies kun je daar geschikte soorten vinden. Alle hydrofiele doeken bij Dreumes enZo zijn van Jollein en staan voor kwaliteit. Ze zijn bijna allemaal te wassen op 90 graden, waardoor je er zeker van bent dat ze altijd weer goed schoon worden. Wist je dat de gemiddelde moeder van een kersverse baby wel 2 hydrofiele doeken per dag verbruikt?

hydrofiele doeken