Geboortjekaartjes met Efteling figuren van Pinco Pallino Studio

  • Berichtcategorie:Kids

efteling geboortekaartjesSprookjesgeboortekaarten.nl. de Efteling gaat een samenwerking aan met Pinco Pallino Studio op voor het maken van geboortekaartjes met de liefste sprookjesfiguren uit de efteling.

Lief op een lelieblad in de grote vijver van het Sprookjesbos, wordt tussen mooie elfen en vrolijke kabouters een babietje geboren. Je baby groeit op onder de Sprookjesboom als een wonderlijk kind in de wereld van prinsen en prinsessen en eeuwig dansende rode schoentjes. Die droomwereld wordt nu werkelijkheid, want op Sprookjesgeboortekaarten.nl kunnen kersverse ouders hun kindje de hoofdrol laten spelen in een van de eeuwenoude sprookjes van Efteling.

 

Pinco Pallino Studio maakt sprookjesachtige geboortekaartjes, die je als ouders gemakkelijk online naar jouw smaak kunt samenstellen. Zodra je kindje is geboren bewerkt Pinco Pallino een foto van het pasgeboren baby-tje in de geboortekaarten,  waarna het kleintje wordt omgeven door betoverende personages uit Efteling.

 

Voor ieder kind is de Efteling een feestje. Wij vinden het geweldig dat we ook de allerkleinsten mogen meenemen in een wereld, waarin zij worden omringd door kleurrijke suikerhuisjes en nieuwsgierige geitjes”, aldus Elizabeth van Pinco Pallino.

Geboortekaartje op canvas

Pinco Pallino Studio vereeuwigt de zelf ontworpen Efteling-geboortekaartjes ook op canvas. Een prachtig schilderij voor dat ene bijzondere plekje in de babykamer of als kadootje voor opa en oma.Tevens maakt de studio ook gepersonaliseerde schilderijen waarin oudere kinderen (3-8 jaar) kunnen schitteren tussen de sprookjesfiguren.

 

Over Pinco Pallino Studio
Pinco Pallino Studio ontwerp, ontwikkelt en produceert dromerige sprookjesillustraties op allerlei verschillende gelegenheidskaarten. Pinco Pallino werkt onder andere samen met bedrijven als Sanoma Uitgeverijen, Albert Heijn, Kids in the City en de gemeente Rotterdam. De studio is modern en origineel, maar laat nooit de liefdevolle authenticiteit van sprookjes verloren gaan.

geboortekaartjes Efteling