Geboortekaartjes laten afdrukken

  • Berichtcategorie:Kids

Verwachten jullie binnenkort een kleine? Gefeliciteerd! Daar komt een heleboel bij kijken. Een kinderkamer moet worden ingericht, kleertjes moeten worden gekocht en er moet natuurlijk een geboortekaartje gekozen worden voor wanneer het grote moment daar is. Vanzelfsprekend wil je een kaartje dat precies bij jullie past en dat volledig naar wens is vormgegeven. Gelukkig bestaat tegenwoordig veelvuldig de mogelijkheid om je eigen kaartjes online te ontwerpen en razendsnel af te laten drukken. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn en waar je op moet letten bij het bestellen van geboortekaartjes? Lees dan gauw verder.

Ontwerp je eigen geboortekaartjes

Het zou zomaar kunnen dat tussen de standaard ontwerpen niets zit wat jullie echt enthousiast en blij maakt. Dan kun je ervoor kiezen om je eigen kaartje te ontwerpen. Bij verschillende websites heb je tegenwoordig de mogelijkheid om de kaartjes precies zo vorm te geven als jij wilt. Daarbij kun je kiezen uit het materiaal waarvan de kaart gemaakt is, welke vorm de kaart heeft, of er een afbeelding op komt of juist een tekening of tekst, welk lettertype je wilt gebruiken, of je een dubbelzijdig, vouwbare of enkelzijdige kaart wilt en in wat voor enveloppen de kaarten verstuurd zullen worden. Zoals je al merkt is er meer dan genoeg keus en is er van alles mogelijk. Vind je zoveel keus juist ontzettend lastig? De meeste websites bieden je de mogelijkheid te kiezen uit sjablonen. Dat maakt het ontwerpproces een stuk gemakkelijker.

Gratis proefdruk geboortekaartje

De meeste websites bieden je de optie om eerst een proefdruk te laten maken van je geboortekaartje. Een goed voorbeeld van zo’n website is Kaarten.Studio. Bij die site wordt er een kaartje afgedrukt volgens jouw ontwerp en naar je opgestuurd, zodat je zeker weet dat het kaartje er echt uit komt te zien zoals je wilt. Is het niet helemaal volgens wens? Dan kun je er nog voor kiezen om aanpassingen te maken voordat je de kaartjes in grote getalen laat afdrukken. Let er dus altijd op bij het kiezen van een drukkerij of deze optie beschikbaar is. Zo weet je in ieder geval zeker dat je later geen spijt krijgt van je ontwerp.