Een goede skelter hoeft niet duur te zijn

  • Berichtcategorie:Kids

grote skelter skeltersAfgelopen week was mijn kindje jarig en hij heeft al een tijd geleden heel wat centjes bij elkaar gespaard om een leuke skelter te kopen. Zo’n speelgoedauto is natuurlijk even anders dan een fiets en het ziet er dan ook super stoer uit. We hebben nog een beetje online gekeken, maar er is ontzettend veel keuze. Sommige zijn iets duurder dan andere. Gelukkig hebben we de webwinkel Skelter Online gevonden waar een groot assortiment te verkrijgen is tegen een zeer lage prijs. Het voordeel van een racewagentje als speelgoed is dat kinderen lekker buiten kunnen spelen, fysiek actief bezig zijn en gebruiken kunnen maken van hun creativiteit.

 

Skelters in allerlei maten

Ben je op zoek naar een goedkope trapauto? Eentje met luchtbanden of misschien een kleine versie voor jouw kindje? Dan zal je op de webwinkel Skelter Online een groot assortiment aantreffen. Doordat deze trapauto rechtstreeks geïmporteerd wordt ontvang je een korting van bijna 70% bij de aanschaf van de skelter. Je kunt deze in verschillende maten aantreffen: van klein, medium en groot tot XL. Via deze webwinkel zijn er ook skelters met luchtbanden, hangers en onderdelen verkrijgbaar. Kijk eens rond bij deze leuke webwinkel of bezoek de winkel in Eerbeek. Bij hun winkel heb je de mogelijkheid om een testritje te maken met alle skelters die je op de site ziet.

Green Jump eco bio fairtrade

 

Skelter kopen? Houd rekening met de juiste leeftijd

Als ik online zoek naar een leuke trapauto verkrijg ik veelal een overzicht van honderden verschillende soorten: van klein tot aan heuse reuze skelters. Heb je de intentie om deze trapauto aan jouw zoon of dochter cadeau te doen? Dan is het handig om rekening te houden met de leeftijd van het kind of persoon. Dit speelgoed is verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën. Zo kan er bijvoorbeeld een indeling in de volgende categorieën worden gemaakt: van 2-5 jaar, van 4-8 jaar en van 9-100 jaar oud. Het is dus niet alleen bestemd voor kinderen, maar ook voor tieners en/of volwassenen. Een skelter kopen kan dus ook voor alle leeftijden. Dit racewagentje voldoet aan de veiligheidseisen en de kettingkast is volledig afgesloten. Naast veiligheid is comfort ook van groot belang. De speelgoedauto heeft een stevige metalen frame en heeft speciale gripbanden die zorgen voor een jarenlang speelplezier voor iedereen.

 

Skelter onderdelen? Kijk voor accessoires zoals de banden

Heb je al een skelter thuis en wil je alleen onderdelen hiervan kopen? Geen probleem. Via Skelter Online zijn er verschillende onderdelen verkrijgbaar. De skelter onderdelen die je kunt kopen zijn onder andere de rubberen luchtbanden tegen een zeer gunstige prijs. De plastic spatborden kapjes zijn in twee stukjes verkrijgbaar. De voorste kap van de gele trapauto is ook verkrijgbaar. Kijk maar even op de website als een van deze onderdelen voor jouw product geschikt zijn. Op de webwinkel zijn de maten van de onderdelen ook direct vermeld.