Dinosaurus Behangbeesten

  • Berichtcategorie:Wonen

Deze vrolijke muurdecoratie van behang zagen we op de site van Studio POPPY. Superstoer een dinosaurus wat zoonlief wil en wat mooi behang van wat moeder wil. Je kunt in ieder gewenst behang deze levensgrote dinosaurus laten maken. Er staan natuurlijk genoeg behangpatronen op de site van Studio Poppy om uit te kiezen, maar ook kun je heel gemakkelijk zelf behang aanleveren. Studio POPPY maakt alle behangfiguren op bestelling en alles is 100% handgemaakt. Leuk en uniek.

Het is helemaal niet moeilijk om het behangbeest op de muur te krijgen, je hoeft er echter geen ervaren behanger voor te zijn. De dinosaurus krijg je in drie losse stukken aangeleverd die je alleen maar naast elkaar hoeft te plakken met de meegeleverde behanglijm. Het patroon sluit naadloos op elkaar aan, daar heeft Studio POPPY natuurlijk wel voor gezorgd. De gebruiksaanwijzing laat je stap voor stap zien hoe je dit moet doen. Het enige dat je nodig hebt is een mooie gladde muur in een Stoere Jongenskamer natuurlijk.

Zo is de muurdecoratie kinderkamer een feit en uniek! Want met 4800 mogelijkheden is de kans dat er nog één bestaat erg klein!

 

MisterDesign