De Liefste Decoraties voor Baby & Kind

  • Berichtcategorie:Kids

Af en toe komen wij op internet de leukste winkeltjes tegen. Zo ook het Franse boetiekje Les Pommettes du Chat (jukbeenderen van de kat). Ze maken de liefste en mooiste kleine decoratie voor babykamers en kinderkamers. Schattige artikelen zoals het mini driekhoekje, gewoon mooi ter decoratie en uniek door de stoffen combinatie. Stiekem zijn het rammelaars, maar wij vinden ze ook zo heel mooi. Of wat dacht je van de kleine wolkjes voor aan de muur.

wolken kussensDe artikelen zijn allemaal redelijk eenvoudig, maar de stoffen, hun printjes en vormen zijn erg leuk en uniek gecombineerd. Zo maken ze ook prachtig beddengoed voor kinderen en baby’s. Slabbetjes voor de kleine knoeikonten, maar ook prachtige papieren slingers en zakjes. De guirlandes zijn met veel zorg voor ontwerp en kleur bedacht en passen perfect bij de delicate stoffen. Maar ook zijn er schattige kleine toilet tasjes, leuk met bloemetjes en sluitend met een bijpassende rits.

Van Asten Babysuperstore

Niet te vergeten zijn de schattige uilen kussens, handig opvouwbaar en mooi van eenvoud. Ze noemen ze in het Frans heel chique Bouillottes.  Allemaal leuke kleine decoraties voor kinderen.

Alles is met liefde gemaakt en een vleugje poëzie straalt er vanaf. Het lijkt bijna of de producten speciaal voor jouw kindje gemaakt worden.

guirlandesuil kussen