babynestjes, handig of niet?

  • Berichtcategorie:Kids

Helemaal nieuw in babyland is het babynestje. We zochten de leukste bijelkaar voor je.

roze babynestje
Roze babynestje

Dit roze babynestjes vind je bij Dreumes enZo. Een fijn zachte roze stof, waar een soort van driehoekige wafels ingebreid zijn. Heerlijk zacht ligt je baby hierin.

Dit babynestje is net als de andere babynestjes wasbaar en verstelbaar. Je legt je kindje handig op een hydrofiele doek, zo kun je iedere dag het babynestje makkelijk verschonen, zonder dat je direct het hele nestje moet wassen.

Op de foto is het babynestje van Dreumes enZo leuk gecombineerd met een MeToo doll, Little Dutch tutdoekje. Een mooie grijze wiegdeken van het merk Jollein. Het witte Wolken nachtlampje van Petit Monkey. En het krukje komt gewoon van de Kwantum. Leuk om zo zelf verschillende items bij elkaar te combineren.

 

De meest luxe babynestjes vind je bij het merk Sleepyhead Deluxe Tevens zijn deze babynestjes kwalitatief ook wat beter uitgewerkt. Er zit een gemakkelijk rist in, waardoor het wassen een wat vriendelijker verhaal word.

Waar vinden we nog meer babynestjes?

Van Asten Babysuperstore

Er zijn een heleboel merken die nu druk bezig zijn om de achterstand van dit populaire product in te halen. al met al zijn wij van mening dat dit product best handig is. Je kindje kan er heerlijk in cocoonen en bovendien zijn babynestjes handig om tussen je in op bed te leggen, zo heb je meer zekerheid dat je ’s nachts niet op je baby gaat liggen (al doe dit je naar alle waarschijnlijkheid echt niet). Al met al willen we er wel nog bij vermelden dat waakzaamheid geboden is bij het gebruik van een babynestje. Het product is redelijk nieuw in babyland en hierdoor is er nog maar weinig informatie over bekend.