Babykamer met konijntjes

  • Berichtcategorie:Kids

onszelf konijn behangKonijntjes, wat zijn het toch een schattige diertjes. Met hun neusje in de lucht en hun oortjes liefjes hangend aan hun kopje. Natuurlijk zijn konijntjes hartstikke leuk om te gebruiken in de babykamer. Tegenwoordig zijn er veel babykamer accessoires te vinden met konijntjes erop. Heel fijn, want zo kun je helemaal los voor de babykamer met konijnen.

Wij zelf zijn helemaal verliefd op het konijn behang van Onszelf. Een prachtige strook behang met zeker zo schattig konijn erop. In 1 klap is het konijntjes thema zichtbaar in de babykamer. Eromheen laat je de muren wit om het fijn rustig te houden. Maar ook kun je in de babykamer met konijnen goed kleuren als grijs en zilver gebruiken. Kies bijvoorbeeld voor de kleurencombinatie grijs, wit en een tikkie zilver als hoofdkleuren. Wil je het iets stoerder en bosrijker? Kijk dan eens naar combinaties van bruin, ecru en goud. Uiteraard houd je het goud als lichte bijkleur.

Traditioneel in de babykamer is toch wel de kleurencombinatie van grijs en wit met een tikkie zilver. Heel leuk om deze te combineren met de schattige konijntjes en zo van de traditionele babykamer iets vernieuwends te maken. De muren in grijs en wit, naast het leuke konijnen behang. Maar kies daarbij ook voor oude meubels in een nieuw jasjes gestoken. Die oude kledingkast bij de kringloop met
konijn nachtlampjealle houtbewerkingen erop ziet er geweldig uit, wanneer je deze schildert in een mooie matte pastel kleur grijs of bijvoorbeeld witte krijtverf. Ook de commode maak je mooi met een matte verf.

Van Asten Babysuperstore

Voor de stoffering kies je voor wollige en badstof materialen. Maar ook de gehele wafel collectie van Koeka in grijs is hier heel mooi bij te gebruiken. Kussenhoezen van grove breisels om heerlijk samen
in de schommelstoel bij weg te dromen tijdens nachtelijke voedingen. Maar ook aankleedkussenhoezen van badstof en wellicht een lekker hoogpolig vloerkleed op de grond, zodat je ook fijn op je blote voeten de babykamer in kunt, zonder dat onbehaaglijke gevoel van kou.

Babykamer accessoires met konijntjes zijn er genoeg te krijgen. Een konijn nachtlampje of lichtjes snoer met konijntjes. Maar ook haakjes voor aan de muur in de vorm van een konijntje. Op de geschilderde muren hang je zachte posters, kaarten of gedichtjes. Ennuh heb je een handige moeder of buurvrouw? Wellicht dat ze wel zo’n schattig dekentje voor je willen haken met granny squares in grijs en wit. Heerlijk wollig en passend in de konijntjes babykamer.