Babykamer Inspiratie Mint met zwart en wit

  • Berichtcategorie:Kids

Zoek je inspiratie voor een mintgroen met zwarte babykamer?

Ben jij bezig een Monochrome of Mintgroene Babykamer in te richten? Dan is het is ook zeker de moeite waard om eens te kijken hoe je deze twee kan combineren! De Babykamer met Mintgroen, Zwart en Wit is super gaaf en kan zowel gestyled worden voor een jongen als een meisje. Voor dit kamertje kan je het beste een monochrome basis leggen. Houd de meubeltjes rustig in bijvoorbeeld wit. Om de Mintgroene combinatie met het Zwart en Wit te maken, kan je helemaal los gaan in prachtige Babykamer accessoires in deze kleuren. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de Ledikantdeken en Babylaken in het bedje. Maar zoek het ook in de verzorgingsproducten. Stem de wandplanken en kapstokhaakjes af op deze stijl en vergeet natuurlijk niet een bijpassend Nachtlampje in de witte, zwart/witte of mintgroene kleur.

oud groene babykamer

Welke accessoires passen in de babykamer?

Je kan voor de Mintgroene, Zwart en Witte Kinderkamer veilig gaan voor alleen maar witte meubeltjes. Maar probeer ook eens out of the box te denken door bijvoorbeeld in plaats van een witte stoel een zwarte aan het kamertje toe te voegen. Leg in deze stoel dan één van onze gave wit of mintgroen gekleurde kussens en je hebt een prachtige combinatie. 
Natuurlijk kan je nog veel meer los gaan met de kleuren mint, wit en zwart. De Kinderkamer AccessoiresVan Asten Babysuperstore bieden heel veel verschillende opties. 
Vergeet als belangrijkste basis ook de Lamp Kinderkamer niet.

 

Lampen voor de babykamer

Verlichting is heel belangrijk in de Kinderkamer en ook direct een echte eyecather. In de combinatie mint, zwart en wit hebben een een uitgebreide collectie unieke Hanglampen, Plafondlampen en Wandlampen. Van lief tot stoer, voor een ieder wat wils. Neem eens een kijkje bij de plafondlampen en hanglampen van Land of Kids! Ook Nachtlampjes zijn eigenlijk onmisbaar in zowel een Babykamer als een Kinderkamer. Voor in de Babykamer zijn ze ideaal voor de nachtelijke voedingen of wanneer je moet zoeken naar een kwijtgeraakt speentje. Een wat ouder kindje kan wat moeite hebben met het donker en heeft een nachtlampje nodig als veilig en vertrouwd figuurtje om rustig bij in slaap te vallen. Gelukkig is er ook een zeer uitgebreid assortiment Nachtlampjes en zo kan je deze helemaal toevoegen als waardevol en mooi accessoire voor op het mintgroene, zwarte en witte kamertje. Zo zijn er wolkjes, sterretjes, uiltjes en zelfs konijntjes in deze kleuren verkrijgbaar. Allemaal leuk, hip en eigentijds!
Of wat dacht je van de immens populaire Nesting Dolls in zwart wit? Maak het geheel compleet door mooie bijpassende Posters of Kaarten aan het kamertje toe te voegen